fbpx

Cash2Collect Inschakelen, Snel Resultaat!

Dossier Afwikkeling

Binnen 48 uur geincasseerd Geld op Uw rekening!

Incassobureau inschakelen geeft een snel resultaat! Wij horen van veel ondernemers, dat er gevallen bekend zijn waarbij het meer dan een maand duurt voordat geïncasseerde gelden door het incassobureau worden afgedragen aan de eisende partij. Heeft de ondernemer eerder al te maken gehad met een debiteur die niet betaalt, moet er nog een maand gewacht worden op de  afdracht door het incassobureau. Cash2Collect zorgt dat bij volledige betaling van de vordering, het geincasseerd bedrag binnen 48-uur op uw rekening staat!  

Wij rekenen af conform Art. 6:44 BW.

Cash2Collect rekent alle geïncasseerde gelden af conform Art. 6:44 BW. Dit houdt in dat, de volgorde waarop geïncasseerde gelden in mindering worden gebracht op de totale vordering. De betaling wordt eerst in mindering gebracht op Rente en Kosten en als laatste de hoofdsom. Hiermee is debiteur gehouden aan betaling van de volledige vordering inclusief Rente en Buitengerechtelijke incassokosten en draait u als eiseres niet op voor deze kosten.

In geval debiteur de hoofdsom rechtstreeks betaald aan u als eiser en hiermee in de veronderstelling is de verschuldigde rente en incassokosten daarmee te kunnen ontlopen, komt debiteur hiermee bedrogen uit! Wanneer u rechtstreeks een betaling ontvangt van uw debiteur op het moment wij de vordering ter incasso in behandeling hebben genomen, ontvangt u van ons een provisienota over het door debiteur aan u betaald bedrag.

Binnen 48-uur geld op uw rekening!

Cash2Collect geeft reeds jarenlang haar opdrachtgevers de garantie, dat hen toekomende geïncasseerde gelden snel, tot maximaal 48-uur, worden afgedragen.  Ook dit heeft bij 75% van onze opdrachtgevers de overweging geweest om te kiezen voor Cash2Collect. Met name de klein ondernemer, hecht hier veel waarde aan, een Snelle Afdracht.

Stichting Beheer Derdengelden.

Daarnaast is de Stichting Beheer Derdengelden Cash2Collect B.V. voor velen ook van doorslaggevende betekenis. Doordat de debiteur al zijn betaling(en) verricht aan deze Stichting, heeft daarmee Cash2Collect als incassobureau nooit een probleem met het afstorten van gelden aan de opdrachtgever.

Bij Incassokantoren die niet werken met een Stichting Beheer Derdengelden, lopen de eigen- en geincasseerde geldstromen door elkaar heen. Dat hierdoor problemen kunnen ontstaan, zal niemand verbazen. Doordat wij als incassobureau, werken met een Stichting Beheer Derdengelden zijn de reeds geincasseerde gelden voor onze opdrachtgevers bij eventueel een faillissement van ons kantoor, te allen tijde buiten de boedel van ons kantoor gesteld.

Incassokantoren die zonder een Stichting Beheer Derdengelden werken kunnen u  als opdrachtgever deze bescherming niet bieden. 

De directie van Cash2Collect B.V. heeft er bij de start van dit kantoor over nagedacht, op welke manier zij als incassobureau het vertrouwen kan winnen bij nog onbekende opdrachtgevers. Zij zijn van mening dat op deze manier er in iedergeval een vertrouwd gevoel wordt gegeven. 
De ervaring levert het bewijs!      

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op!

Review: “PBT Beveiliging en Telecom B.V. stelt hoge eisen aan het leveren van kwaliteit voor onze opdrachtgevers.
Onze samenwerkingspartners dienen hier aan te voldoen, Cash2Collect B.V. sluit naadloos aan bij de wensen die PBT heeft met betrekking
tot het incassobeleid. Cash2Collect B.V. is een professioneel incassobureau. Prettig en duidelijk contact.
Uitstekend systeem om de voortgang in de casus te volgen.”
4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Onze voordelen op een rij:

Werkt Uw Huidige Incassopartner met
een Échte Derdengeldenrekening?

In tijden van financiële  onzekerheid, kan iedere onderneming, ook deurwaarders en incassobureaus, in financieel zwaar weer terechtkomen. Wanneer Uw Incassopartner werkt met een Stichting Beheer Derdengelden ook wel Garantierekening genoemd, kunt u er vanuit gaan dat de gelden die voor u zijn geïncasseerd, ook daadwerkelijk bij u terechtkomen. Oók wanneer Uw Incassopartner tussentijds failliet gaat!  Wees verstandig en onderzoek dus goed of alles bij uw incassopartner goed geregeld is. Nogmaals hiermee voorkomt u een hoop ellende!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?