fbpx

"Binnen 48 uur Geld op Uw rekening!"

Dossier Afwikkeling

Snel Incasso Resultaat!

Door veelvuldig persoonlijk contact met ondernemers, is ons bekend dat er gevallen bekend zijn waarbij het meer dan een maand duurt voordat geincasseerde gelden door incassopartijen worden afgedragen aan de opdrachtgever.
Heeft de ondernemer eerder al te maken met een debiteur die niet betaald, is het geld eindelijk geïncasseerd, moet er nog een maand gewacht worden op afdracht hiervan.  

Wij rekenen af conform Art. 6:44 BW.

Cash2Collect rekent alle geïncasseerde gelden af conform Art. 6:44 BW. Dit houdt in dat, de manier waarop wij geïncasseerde gelden in mindering brengen op de vordering, conform dit wetsartikel uit het Burgerlijk Wetboek, verschuldigde rente  en kosten, debiteur niet enkel volstaat de hoofdsom te betalen. Hiermee is debiteur gehouden aan betaling van de volledige vordering inclusief Rente en Buitengerechtelijke incassokosten en draait u als eiseres niet op voor deze kosten.

In geval debiteur de hoofdsom rechtstreeks betaald aan de eiseres en hiermee in de veronderstelling is de verschuldigde rente en incassokosten daarmee te kunnen ontlopen, komt hiermee bedrogen uit! Wanneer u rechtstreeks een betaling ontvangt van uw debiteur op het moment wij de vordering voor u ter incasso in behandeling hebben, ontvangt u van ons een provisienota over het door debiteur aan u betaald bedrag.

Binnen 48-uur op uw rekening!

Cash2Collect geeft al jarenlang haar opdrachtgevers de garantie, dat hen toekomende geincasseerde gelden snel, in maximaal 48-uur, worden afgedragen.  Ook dit heeft bij 75% van onze opdrachtgevers destijds meegespeeld in hun keuze om voor Cash2Collect te kiezen. Met name de kleine ondernemer, hecht veel waarde aan een snelle afdracht omdat juist zij daarmee weer aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen. 

Stichting Beheer Derdengelden.

Daarnaast is de Stichting Beheer Derdengelden Cash2Collect B.V. voor velen ook van doorslaggevende betekenis. Doordat de debiteur al zijn betaling(en) verricht aan deze Stichting, heeft daarmee Cash2Collect als incassobureau nooit een probleem met het afstorten van gelden aan de opdrachtgever.

Bij Incassokantoren die niet werken met een Stichting Beheer Derdengelden, lopen de eigen- en geincasseerde geldstromen door elkaar heen. Dat hierdoor problemen kunnen ontstaan, zal niemand verbazen. Doordat wij als incassobureau, werken met een Stichting Beheer Derdengelden zijn de reeds geincasseerde gelden voor onze opdrachtgevers bij eventueel een faillissement van ons kantoor, te allen tijde buiten de boedel van ons kantoor gesteld.

Incassokantoren die zonder een Stichting Beheer Derdengelden werken kunnen u  als opdrachtgever deze bescherming niet bieden. 

De directie van Cash2Collect B.V. heeft er bij de start van dit kantoor over nagedacht, op welke manier zij als incassobureau het vertrouwen kan winnen bij nog onbekende opdrachtgevers. Zij zijn van mening dat op deze manier er in iedergeval een vertrouwd gevoel wordt gegeven. 
De ervaring levert het bewijs!      

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op!

Welke voordelen biedt Cash2Collect?

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Heeft uw incassopartner
een Échte Derdengeldenrekening?

In deze financieel onzekere tijden van het Corona virus, kan iedere onderneming, ook deurwaarders en incassobureaus, in financieel zwaar weer terechtkomen. Wanneer uw incasso-partner werkt met een Echte Stichting Beheer Derdengelden, kunt u er vanuit gaan dat de gelden die voor u zijn geïncasseerd, daadwerkelijk bij u terechtkomen. Oók wanneer het Incassobureau tussentijds failliet mocht gaan!  Wees verstandig en onderzoek dus goed of alles bij uw incasso-partner goed geregeld is. Nogmaals hiermee voorkomt u een hoop ellende!

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?