fbpx

Wil jij ook werken binnen de incassobranche?

Werken bij Cash2Collect

Incasso-branche, iets voor jou?

Wij hebben de volgende vacature(s)

PARTTIME-CALLCENTER MEDEWERKER  16-24 UUR VESTIGING ALMERE.
Kijk voor meer informatie over de vacature op Indeed.

PARTTIME-INCASSO MEDEWERKER 24 UUR VESTIGING ALMERE.
Kijk voor meer informatie over de vacature op Indeed.

STAGIAIRE M/V -VESTIGING ALMERE.
Je bent zeer gemotiveerd, volgt een opleiding als Juridisch-Administratie Medewerker en bent op zoekt naar een geschikte stageplaats? Stuur dan een email met jouw CV en Motivatiebrief naar info@cash2collect.nl Wij zullen deze beoordelen en bij geschiktheid contact met jou opnemen.

Een Open Sollicitatie kan altijd!

Doordat het aantal nieuwe opdrachtgevers binnen ons kantoor Cash2Collect sterk groeit, zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Wij adviseren dan ook onze website in de gaten te houden. Een Open Sollicitatie naar ons sturen, dat kan natuurlijk ook!  Mail je CV en Motivatiebrief naar info@cash2collect.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Werken bij Cash2Collect BV

Werken in de Incasso-Branche?

Bij het Beste Incassobureau van Nederland? Daar denken maar weinig mensen aan. Velen kunnen zich hier geen voorstelling bij maken. Veel mensen durven de uitdaging niet aan omdat de incassobranche een negatief imago heeft. Dit is absoluut onterecht.

Een incassobureau als Cash2Collect, houdt zich strikt aan Wet- en Regelgeving. Onze werkwijze en bedrijfsstrategie conformeert zich volledig hieraan. Ieder nieuwe collega wordt vooraf gescreend op eventueel antecedenten uit het verleden welke een mogelijk gevaar kunnen vormen.  Het niet verkrijgen van deze goedkeuring Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), betekend onverbiddelijk geen indiensttreding bij ons kantoor! De Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), behoort tot een keiharde eis!    

Als incassobureau en ook onze opdrachtgevers, moeten er op kunnen rekenen dat iedere informatie uiterst vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.  Zoals voorgeschreven in de wet AVG / GDPR.

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?