fbpx

Werken bij Cash2Collect

Wil jij ook werken binnen de incassobranche?

"Incasso-branche, iets voor jou?"

Werken in de incassobranche? Bij het Beste Incassobureau van Nederland? Daar denken maar weinig mensen aan. Velen kunnen zich hier geen voorstelling bij maken. Veel mensen durven de uitdaging niet aan omdat de incassobranche een negatief imago heeft. Dit is absoluut onterecht.

Een incassobureau als Cash2Collect, houdt zich strikt aan Wet- en Regelgeving. Onze werkwijze en bedrijfsstrategie conformeert zich volledig hieraan. Ieder nieuwe collega wordt vooraf gescreend op eventueel antecedenten uit het verleden welke een mogelijk gevaar kunnen vormen.  Het niet verkrijgen van deze goedkeuring Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), betekend onverbiddelijk geen indiensttreding bij ons kantoor! De Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), behoort tot een keiharde eis!    

Wij als incassobureau en onze opdrachtgevers moeten er op kunnen rekenen, dat iedere informatie uiterst vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.  Zoals voorgeschreven in de wet AVG / GDPR.

Een Open Sollicitatie kan altijd!

Doordat het aantal nieuwe  opdrachtgevers binnen ons kantoor Cash2Collect sterk groeit, zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Wij adviseren dan ook onze website in de gaten te houden.
Een Open Sollicitatie naar ons sturen, kan ook. 

Werken bij Cash2Collect BV

Welke vacature(s) zijn momenteel vacant?

DEZE VACATURE IS VERVULD PER 09-06-2020!

(OUTBOUND) Callcentermedewerker m/v  

Vind jij het leuk en zie je het als een uitdaging om ondernemers te helpen d.m.v. het onderscheidend dienstpakket van Cash2Collect, het Corona Crisis te overleven? Vind je het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team die werken met hun hart en samen als Team doelen te bereiken?
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Neem vandaag nog contact met ons op en stuur per e-mail je sollicitatiebrief met hierin jouw motivatie waarom jij graag deel wilt uitmaken van ons team i.c.m. je C.V. naar sales@Cash2Collect.nl.

Met vriendelijke groet,
Cash2Collect B.V.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD!

Wij hebben als incassobureau Cash2Collect BV besloten vanaf 01 september 2020 geen nieuwe stagiaires meer aan te nemen. Vanaf deze datum stellen wij als organisatie geen stageplaatsen meer beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Cash2Collect B.V.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5
  • No Cure No Pay
  • Dagelijks bereikbaar 09:00 - 21:00 uur
  • Binnen 48-uur Geld op uw rekening
  • 24/7 Online (dossier inzage)
  • Proactief stand van zaken
  • Slagingspercentage 87% (2019)
  • Hoge klanttevredenheid (cijfer: 9,5)

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over een vacature?
Bel ons op!

Of wilt u liever door ons
worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

  • 085 020 1060
  • info@cash2collect.nl
  • Veluwezoom 32, 1327 AH Almere
Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?