fbpx

Klachtencoördinatie

Niet tevreden? Samen lossen wij dit op!

Klachten, een serieuze zaak!

Niet tevreden over onze dienstverlening?


Als incassobureau vinden wij een hoge score in onze dienstverlening als het gaat om service en gedrag heel belangrijk. Mocht blijken dat u ondanks onze volledige inzet hier niet helemaal tevreden over bent, dan hebben wij hiervoor onze afdeling: Klachtencoördinatie. Wanneer u een gegronde klacht heeft over onze dienstverlening, dan nemen wij deze uiteraard zéér serieus. Wij vernemen van u de aard van uw klacht, en de gegrondheid hiervan als het gaat om onze dienstverlening als incassokantoor ofwel anderszins.
Wij proberen in dat geval met u tot een passende oplossing te komen.

Onze Klachtencoördinatie.

U kunt uw klacht online aan ons kenbaar maken door een email te sturen naar info@cash2collect.nl. Daarnaast kunt u ook uw klacht per gewone postverzending bij ons indienen.

Correspondentie kunt u richten aan:
Cash2Collect B.V.
T.a.v. afdeling Klachtencoördinatie
Veluwezoom 32  1327AH Almere

Stuur een korte omschrijving van uw klacht en uw persoonlijke gegevens zoals: uw naam, dossier-nummer (indien van toepassing), adres, e-mail-adres en het telefoonnummer waarop wij u overdag kunnen bereiken.

Na ontvangst van uw klacht, ontvangt u Binnen 5-werkdagen (per e-mail) een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om u Binnen 14-werkdagen van een inhoudelijke reactie te voorzien. Indien dit termijn voor ons niet haalbaar is, ontvangt u hiervan schriftelijk bericht. Wij nemen iedere klacht zeer serieus en streven er naar samen tot een gepaste oplossing te komen waar beide partijen een goed gevoel bij hebben. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met ons kantoor. 

Let op: Alleen klachten op schrift worden door ons in behandeling genomen! Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?