fbpx

Debiteurenbeheer Vanaf €35.- Per Maand!

Debiteurenbeheer

Belt u graag Uw Debiteuren?

Wat is Debiteurenbeheer?

Weinig mensen vinden het prettig om dagelijks debiteuren na te bellen wanneer het gaat om onbetaalde facturen. Debiteurenbeheer is een activiteit die primaire tot doel heeft debiteuren alsnog te laten betalen en daarmee uw Days Sales Outstanding (D.S.O.) te laten zakken. Het is belangrijk dat u vooraf goed weet op welke manier u zo effectief mogelijk debiteurenbeheer binnen uw organisatie of vereniging kunt inrichten.

Een goedwerkend en strak debiteurenbeleid, zorgt er voor dat uw debiteur tijdig gaat betalen. Dit scheelt u primaire een hoop tijd, geld maar bovenal ergernis. In uitzonderlijke gevallen kan een incassotraject langdurig zijn. Zeker wanneer de debiteur zeer creatief blijkt in het zich schuilhouden voor u als eisende partij. 

Wat is een Perfect Debiteuren Proces?

Bij een goed debiteurenbeleid, staat het beheren van de inkomende geldstromen en het incasseren van de vorderingen centraal. Goed debiteurenbeleid is een snelle en effectieve manier om uw financiële positie te versterken en sterk te houden.

Optimalisatie van lopend debiteurenproces, speelt een grote rol met betrekking tot uw liquiditeitspositie. 73% van de faillissementen ontstaat door een slecht en onzorgvuldig debiteurenbeleid.

Binnen heel veel organisaties is het beheer van de debiteurenportefeuille, een ondergeschoven “kindje”. Veel finance-managers herkennen deze situatie maar al te goed!

De financiële afdeling geeft vaak aan “geen tijd te hebben” om openstaande posten structureel meer aandacht te geven. Debiteuren herkennen deze signalen heel snel en passen hun betaalgedrag hier direct op aan.

Debiteurenbeheer uitbesteden?

Maakt debiteurenbeheer geen belangrijk onderdeel uit van een organisatieproces? Vinden veel onder-nemers dit een belangrijke taak? Het antwoord zou logisch moeten zijn. Geld is de motor voor elke onderneming.

In de beginfase van een onderneming wordt er alles aan gedaan om de winst zo hoog mogelijk te laten stijgen. Waarom zou u dan geld laten liggen en daar-mee vernietigen in de laatste fase van het proces?

Dit alleen geeft al het belang van debiteurenbeheer binnen de organisatie. Debiteurenbeheer is essentieel voor organisaties die efficiënt en effectief willen werken . Dat is voor iedere organisatie een primair doel. Debiteurenbeheer houdt meer in dan debiteuren aansporen om u te betalen.
De reden dat een debiteur niet betaald, ligt niet altijd in onwil. Het kan gaan om een niet juist geleverde dienst, product of een administratieve fout op de factuur gaan.

Deb2Collect Debiteurenbeheer draagt bij aan:

Debiteurenbeheer Proces "Op Maat"!

Wilt u uw debiteurenadministratie graag overzichtelijk houden? Deb2Collect biedt op maat gemaakte debiteurenbeheer. Wij helpen u graag proactief met uw debiteuren te communiceren waardoor u:

  • Kosten bespaart.
  • Een hogere Klanttevredenheid behaalt (Tot wel 93%).
  • Uw Cashflow vergroot.
  • Deb2Collect zorgt dat uw onderneming een Effectief en Procesmatig Sterk Debiteuren Management voert.

Prestatieplan

Omdat er meer ondernemers dan branches zijn ontstaat concurrentie. Afnemers spelen hier handig op in. Zij bedingen de hoogste korting. Als deze eenmaal is bereikt, worden langere betalingstermijnen ingezet. Vanaf dat moment draagt u ongewild bij aan de financiering van de onderneming van uw klant.

De verslechterde betalingsmoraal is sluipend. Beetje bij beetje worden betalingstermijnen opgerekt. Er hoeft dan maar weinig te gebeuren om een onderneming in zwaar weer te doen belanden. Het is daarom van groot belang dat debiteuren tijdig op een commerciële en efficiënte wijze tot betaling worden bewogen.

Het Beste Debiteurenbeheer

  • De Branche waarin u actief bent.
  • Het soort Debiteuren (particulieren, bedrijven of instellingen).
  • Uw huidige Positie in de markt.
  • Historisch Debiteurenbeleid.

    Vooraf wordt er besproken op welk moment en op welke manier debiteuren worden benaderd en behandeld. Op basis van voornoemde punten wordt de nieuwe strategie in kaart gebracht. 
5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Waarom JUIST Cash2Collect?

Cash2Collect Debiteurenbeheer

"Als ondernemer, wil je ondernemen!
Mijn Debiteuren, Deb2Collect"

Als ondernemer wil je bezig zijn met het vak waar je passie ligt. Het bijhouden van je administratie en zorgen dat uw klanten op tijd betalen, daar wilt u zich niet mee bezighouden! Debiteurenbeheerders van Deb2Collect hebben één passie, en dat is het beheren van debiteuren voor ondernemers zoals U! Voor een vast bedrag per maand zorgen zij ervoor dat uw klanten op tijd betalen. En wordt er niet aan de betalingsverplichting voldaan, dan zetten zij tijdig het vervolgtraject in. 

Deb2Collect Debiteurenbeheer,
Een Zorg Minder!  

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?