fbpx

Incassobureau inschakelen No Cure No Pay

Waarom Cash2Collect?

Onze klant vindt dit UNIEK;
"Authentieke Incasso Methodiek"

Wij gaan er in de basis van uit, dat het Succesvol Incasseren van Uw vordering niet vanzelfsprekend is. Daarnaast is een Correcte en Respectvolle manier van Communiceren daarbij heel belangrijk! In het minnelijk incassotraject stellen wij uw debiteur per brief ingebreke en is de eerstvolgende stap, telefonisch contact. Veel incasso organisaties starten een geautomatiseerd proces op, wat voor 89% bestaat uit brieven en emails sturen.  Onze incasso experts zoeken zo snel mogelijk telefonisch contact met uw debiteur en hebben daarmee binnen enkele ogenblikken de oorzaak boven tafel en De Oplossing aan uw debiteur voorgelegd. 

Onze Incasso Methodiek is Uniek in Nederland!

Klant worden bij Cash2Collect,
is Kinderlijk eenvoudig!

Wanneer u uiteindelijk de beslissing heeft genomen uw vordering ter incasso uithanden te geven, dan bent u vanaf dat moment op zoekt naar een incassopartner die dit op een eenvoudig manier van u overneemt.

Cash2Collect is zo’n incassobureau wat u kunt inschakelen op basis Fair Fee! Geen ingewikkelde procedures, geen moeilijke woorden maar in begrijpelijk bewoording snel en eenvoudig uw vordering overdragen.
Neem telefonisch contact op met een van de Cash2Collect Incasso Experts  085-0201060 en zij vertellen u in begrijpelijk Nederlands wat het onderscheid is bij ons kantoor. En bent u overtuigd van onze toegevoegde waarde, dan wordt uw debiteur dezelfde dag wordt uw debiteur door ons aangeschreven!
    

Kiezen voor
Deurwaarder Of Incassobureau?

IncassoNieuws

Waarom een Incassobureau inschakelen?

Een incassobureau inschakelen No Cure No Pay is heel verstandig, zeker omdat het incassobureau in het minnelijk traject succesvol wil zijn. Het incassobureau verdient in het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso-Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis Fair Fee!

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?