fbpx

Incassobureau inschakelen

Waarom Cash2Collect?

Onze klanten vinden dit UNIEK;
"Authentieke Incasso Methodiek"

Wij gaan er in de basis van uit, dat het Succesvol Incasseren van Uw vordering niet vanzelfsprekend is. Daarnaast is een Correcte en Respectvolle manier van Communiceren daarbij heel belangrijk! In het minnelijk incassotraject stellen wij uw debiteur per brief ingebreke en is de eerstvolgende stap, telefonisch contact. Veel incasso organisaties starten een geautomatiseerd proces op, wat voor 89% bestaat uit brieven en emails sturen.  Onze incasso experts zoeken zo snel mogelijk telefonisch contact met uw debiteur en hebben daarmee binnen enkele ogenblikken de oorzaak boven tafel en De Oplossing aan uw debiteur voorgelegd. 

Onze Incasso Methodiek is Uniek in Nederland!

24/7 Online op de hoogte blijven

Wanneer u als opdrachtgever een vordering ter incasso uithanden geeft, dan wilt u op de hoogte blijven van iedere ontwikkeling in uw incassodossier. U wilt ieder moment van de dag inzage hebben in de laatste ontwikkeling. Doordat wij u als opdrachtgever een unieke inlog verstrekken in ons klantenportaal, bent u in staat ieder moment van de dag de laatste ontwikkelingen te bekijken. En heeft u de behoefte inhoudelijk een reactie te geven, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Een transparante werkwijze.  

Ieder moment op de hoogte blijven!

Klant worden is Kinderlijk Eenvoudig!

Wanneer u uiteindelijk de beslissing heeft genomen uw vordering ter incasso uithanden te geven, dan bent u vanaf dat moment op zoekt naar een incassopartner die dit op een eenvoudig manier van u overneemt.

Cash2Collect is zo’n incassobureau wat u kunt inschakelen op basis Fair Fee! Geen ingewikkelde procedures, geen moeilijke woorden maar in begrijpelijk bewoording snel en eenvoudig uw vordering overdragen.
Neem telefonisch contact op met een van de Cash2Collect Incasso Experts  085-0201060 en zij vertellen u in begrijpelijk Nederlands wat het onderscheid is bij ons kantoor. En bent u overtuigd van onze toegevoegde waarde, dan wordt uw debiteur dezelfde dag wordt uw debiteur door ons aangeschreven!
    

Kiezen voor
Deurwaarder Of Incassobureau?

IncassoNieuws

Een Incassobureau inschakelen?

Een incassobureau inschakelen No Cure No Pay is heel verstandig, zeker omdat het incassobureau in het minnelijk traject succesvol wil zijn. Het incassobureau verdient in het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso-Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis Fair Fee!

Wij incasseren in nog 195 landen ter wereld.

Als incassobureau Cash2Collect incasseren wij onbetaalde facturen in heel Nederland. Of uw debiteur nu in Limburg Groningen,  Gelderland,  Noord-Holland of Zuid-Holland gevestigd of woonachtend is. Voor ons maakt dat geen enkel verschil. Daarnaast incasseren wij als incassobureau, in samenwerking met diverse Buitenlandse Partners, in 196 landen in de wereld.  Of het nu vorderingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Australie of America betreft maakt voor ons ook hierin geen enkel verschil.

Wij hebben zelfs al eens een vordering geïncasseerd voor een opdrachtgever in Ghana. Onze buitenlandse partners zijn actief als deskundige incassopartij in het betreffende land zelf. Een groot voordeel van een dergelijke samen-werking is, dat een lokale partij de taal spreekt en bekend is met de plaatselijke cultuur en gebruiken. Door deze samenwerkingen aan te gaan zijn wij als incassopartijen in staat snel te schakelen op momenten wanneer dit van essentieel belang is.

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding?
Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?