fbpx

Waarom Kiezen Voor Cash2Collect?

Wij Incasseren in Begrijpelijke Taal!

ZEKER 98% KLANTBEHOUD!

Iedere ondernemer heeft de angst kostbare klanten kwijt te raken wanneer een vordering ter incasso uithanden wordt gegeven. In het geval een INCASSO-ADVOCAAT in de arm wordt genomen, is deze angst allerminst onterecht. Een advocaat tracht in veel gevallen door het gebruik van “dure” woorden de wederpartij af te troeven. Deze aanpak zorgt er tevens voor dat dit wederpartij enorm afgeschrikt. Intellectueel taalgebruik zorgt ervoor dat men zich neerzet als superieur ten opzichte van de andere partij. Onze ervaring is dat bij gebruik van begrijpelijk taalgebruik dit aangeeft dat men wederpartij respecteert en men samen probeert te komen  tot een dialoog (oplossing). Onze opdrachtgevers hebben met ons de ervaring dat onze werkwijze zorgt voor wel 98% klantbehoud, nadat wij als incassobureau bij deze debiteur een onbetaalde factuur hebben geïncasseerd. Wij garanderen door onze onderscheidende aanpak, dat de angst, na het incassotraject een klant te verliezen, ongegrond is. Wij maken juist steeds vaker mee dat, nadat de vordering volledig is voldaan, debiteur steeds vaker te kennen geeft ook haar vorderingen ter incasso aan ons kantoor wenst over te dragen. 

Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

Waarom kiezen voor een Incassobureau?

Een incassobureau verdient aan de voorzijde van het Incassotraject. Het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso-Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis No Cure No Pay!

Er zijn Incasso advocaten die beweren:
"U heeft een INCASSO ADVOCAAT nodig om
beslag te leggen bij uw debiteur!".

Om Beslag te Leggen bij uw debiteur heeft ook de INCASSO ADVOCAAT de hulp nodig van een deurwaarder. Hij is immers de enige partij die een gerechtelijk stuk mag overhandigen. De INCASSO ADVOCAAT is net als het Incassobureau hierin niet bevoegd. Een wezenlijk verschil is wel dat, het Incassobureau zeer beperkt is in zijn kosten en de INCASSO ADVOCAAT altijd begint met een voorschotnota en daarnaast een vast uurtarief hanteert! Voor de schuldeiser maar ook voor uw schuldenaar is het inschakelen van een Incassobureau als Cash2Collect het voordeligst en meest effectief.  

NO CURE NO PAY MET 95% SCORE

In het minnelijk incassotraject incasseren wij wanneer de vordering niet wordt betwist, op No Cure No Pay basis. Doordat wij als incassobureau bij ieder incasso traject een doortastende werkhouding aannemen, behalen wij in nagenoeg ieder traject een optimaal resultaat. Al meer dan 3 jaar ligt ons slagingspercentage gemiddeld op 95%. Daarom kunnen wij als incassobureau in het minnelijk incassotraject bij onbetwiste vorderingen werken op No Cure No Pay basis. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?