fbpx

Incassobureau inschakelen

Waarom Cash2Collect?

Onze klanten vinden dit UNIEK;
"Authentieke Incasso Methodiek"

Bij Cash2Collect geloven we dat het succesvol innen van uw vordering niet vanzelfsprekend is. We hechten ook veel waarde aan een correcte en respectvolle communicatie. In het minnelijke incassotraject beginnen we met het schriftelijk in gebreke stellen van uw debiteur, gevolgd door telefonisch contact. In tegenstelling tot veel andere incasso-organisaties die een geautomatiseerd proces hanteren waarbij voornamelijk brieven en e-mails worden verstuurd, nemen onze incasso-experts zo snel mogelijk telefonisch contact op met uw debiteur. Op die manier kunnen we binnen enkele ogenblikken de oorzaak van het probleem achterhalen en een oplossing voorstellen aan uw debiteur.

Onze Incasso Methodiek is Uniek in Nederland!

24/7 Online op de hoogte blijven

Als opdrachtgever is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van elke ontwikkeling in uw incassodossier wanneer u een vordering aan ons uit handen geeft. U wilt op elk moment van de dag inzicht hebben in de laatste updates. Bij Cash2Collect stellen we u als opdrachtgever een unieke inlog voor ons klantenportaal ter beschikking, zodat u op elk gewenst moment de laatste ontwikkelingen kunt bekijken. Bovendien kunt u altijd inhoudelijk reageren als u dat wenst. We streven naar een transparante werkwijze, waarbij u volledig op de hoogte bent en actief kunt deelnemen aan het incassoproces.

Ieder moment op de hoogte blijven!

Klant worden is Kinderlijk Eenvoudig!

Wanneer u heeft besloten om uw vordering ter incasso uit handen te geven, wilt u een incassopartner vinden die dit op een eenvoudige manier voor u regelt. Cash2Collect is zo’n incassobureau dat u kunt inschakelen op basis van een eerlijke vergoeding (Fair Fee).Wij hanteren geen ingewikkelde procedures of moeilijke woorden, maar bieden een duidelijke en begrijpelijke aanpak om uw vordering snel en gemakkelijk over te dragen.

Neem telefonisch contact op met een van onze Cash2Collect Incasso Experts op 085-0201060. Zij zullen u in begrijpelijk Nederlands uitleggen wat ons kantoor onderscheidt. Als u overtuigd bent van de toegevoegde waarde die we bieden, wordt uw debiteur nog dezelfde dag door ons aangeschreven!

Bent u overtuigt?  Bel ons vandaag nog op!   

Kiezen voor
Deurwaarder Of Incassobureau?

IncassoNieuws

Een Incassobureau inschakelen?

Het is verstandig om een incassobureau in te schakelen, vooral omdat het incassobureau in het minnelijke traject succes wil behalen. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering succesvol te incasseren in het minnelijke incassotraject. Aan de andere kant hebben onze deurwaarder en onze incassoadvocaat belang bij het Gerechtelijke incassotraject. Zij zullen eerder het Gerechtelijke incassotraject adviseren. Dit laatste traject kan voor u als opdrachtgever een  behoorlijk kostbare exercitie zijn. Voordat een deurwaarder of incasso-advocaat voor u aan de slag gaat, moet u in nagenoeg alle gevallen eerst een aanzienlijke voorschotnota betalen. Daarom werken zij nooit op basis van een eerlijke vergoeding (Fair Fee).

Wij incasseren in nog 195 landen ter wereld.

Bij Cash2Collect, als incassobureau, zijn we actief in heel Nederland en incasseren we onbetaalde facturen. Het maakt voor ons geen enkel verschil of uw debiteur zich bevindt in Limburg, Groningen, Friesland, Overijssel, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland of Zuid-Holland. Daarnaast hebben ook internationale incassomogelijkheden dankzij onze samenwerking met meerdere buitenlandse partners gevestigd in 196 landen wereldwijd. Of uw debiteur gevestigd is in België, Azië, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Australië, Canada, Sweden, Amerika of Rusland, wij kunnen dit probleemloos afhandelen. Wij hebben zelfs al eens met succes een vordering geïncasseerd voor een opdrachtgever in Ghana. Onze buitenlandse partners zijn deskundige incasso-kantoren in eigen land. Een groot voordeel van deze samenwerking is, dat ze de taal spreken en bekend zijn met de lokale cultuur en gebruiken. Hierdoor kunnen we snel schakelen op momenten dat het essentieel is.

Met onze uitgebreide nationale en internationale mogelijkheden zijn we in staat om efficiënt en effectief op te treden, ongeacht de locatie van uw debiteur. U kunt vertrouwen op onze expertise en wereldwijde netwerk om uw onbetaalde vorderingen te incasseren.

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken?
Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Hieronder een greep uit de bedrijven welke klant zijn bij Cash2Collect

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?