fbpx

Nu Direct mijn Vordering ter incasso!

Aanmelden

Nu Incassobureau inschakelen!

Wanneer uw debiteur u diverse malen heeft beloofd de factuur te zullen betalen, komt er een moment waarop u besluit een incassobureau in te schakelen. Wij adviseren iedere ondernemer na een tweede loze beloftes, krachtig op te treden! “We wachten niet meer, maar gaan nu Het Incassobureau inschakelen!

Welke stukken zijn nodig?

“Om uw vordering succesvol bij ons incassokantoor in behandeling te nemen, hebben we slechts enkele gegevens nodig om uw zaak te ondersteunen.

  1. Volledige contactgegevens van de debiteur (naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer).
  2. Getekende overeenkomst.
  3. Een kopie van de achterstallige factu(u)r(en).
  4. Eventuele beschikbare documenten, zoals correspondentie of andere bewijsstukken.

Zodra u uw eerste vordering aan ons toevertrouwt, ontvangt u inloggegevens voor onze klantenportal. Hier kunt u gemakkelijk nieuwe vorderingen indienen via e-mail of rechtstreeks in de portal. Ons incassobeleid geldt alleen wanneer een vordering niet betwist wordt, waardoor u zorgeloos kunt vertrouwen op onze dienstverlening.”

Klant worden bij Cash2Collect, is Kinderlijk Eenvoudig!

Wanneer u klaar bent om uw onbetaalde rekening aan te pakken, kies dan voor Cash2Collect! Geen gedoe met ingewikkelde procedures, gewoon eenvoudig en snel. Bel ons direct of stuur uw vordering naar info@cash2collect.nl en uw debiteur wordt nog dezelfde dag door ons aangeschreven!

Een Incassobureau inschakelen?

Cash2Collect staat voor u klaar in het minnelijk incassotraject, waarin we er alles aan doen om uw vordering succesvol te innen. In tegenstelling tot deurwaarders en incasso-advocaten, die vooral in het gerechtelijk incassotraject verdienen, adviseren wij de meest kostenefficiënte aanpak. Vermijd hoge voorschotnota’s, Uw succes is ons succes!

Authentiek Incasso Methodiek"

Bij Cash2Collect beseffen we dat het succesvol innen van uw vordering niet simpel is. Onze aanpak focust op snel contact met uw debiteur, want daar ligt de sleutel tot de oplossing! Snel schakelen en samen tot een oplossing komen, dat is waar wij voor staan. Authentiek Incasso Methodiek, “Zo Gek Nog Niet!”

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Hieronder een greep uit de bedrijven welke klant zijn bij Cash2Collect

U wilt toch ook Geen Bank zijn voor Uw Klant?

Iedere ondernemer kan dit overkomen!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken! Een sterke toename van het aantal onbetaalde facturen. Veelal worden dergelijke vorderingen langere tijd vooruit geschoven om daarmee niet de kans te lopen de klant te verliezen. Klanten die uw factuur niet binnen het gesteld betalings-termijn aan u voldoen, gaan u gebruiken als financierder en dat moet je te allen tijde zien te voorkomen! Wij kunnen u daar prima bij helpen.

De Oplossing zijn wij.... Cash2Collect

"GEEN TIJD TE VERLIEZEN, ACTIE IS NU!"

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

“Geen tijd te verliezen!
De onbetaalde facturen van 2023 kunnen niet langer blijven liggen. Cash2Collect staat paraat om uw geld van het afgelopen jaar snel en efficiënt te innen. Laat ons ervaren team uw vorderingen aanpakken en uw cashflow herstellen met onze bewezen Authentieke Incasso Methodiek (AIM).

Geen gedoe, alleen resultaat. Dien nu uw vordering(en) in en laat ons voor u aan de slag gaan. Maar wacht niet te lang, de klok tikt door. Klaar om te incasseren? Wij zijn er klaar voor!”

Cash2Collect kan u nu helpen!
Bel tijdens kantooruren voor een Vrijblijvend Incasso Advies of druk op onderstaande LINK en word Nu klant! 

Fijn, dat u ook klant bij ons wordt!

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?