fbpx

Nu Direct mijn Vordering ter incasso!

Aanmelden

Incassobureau inschakelen!

Wanneer uw debiteur u diverse malen heeft beloofd de factuur te zullen betalen, komt er een moment waarop u besluit een incassobureau in te schakelen. Wij adviseren iedere ondernemer na een tweede loze beloftes, krachtig op te treden! “We wachten niet meer, maar gaan nu Het Incassobureau inschakelen!

Welke stukken zijn nodig?

Om uw vordering bij ons incassokantoor ter incasso in behandeling te nemen,
hebben wij van u slechts enkele gegevens ter onderbouwing van uw vordering nodig.

1. Volledige Contactgegevens van de debiteur (naam / adresgegevens / e-mailadres / telefoonnummer)
2. Getekende overeenkomst
3. Een kopie van de achterstallige factu(u)r(en)
4. Eventueel beschikbare document(en), zoals correspondentie c.q. andere bewijsstukken.

Wanneer u een eerste vordering ter incasso bij ons uithanden heeft gegeven, krijgt u van ons inloggegevens die u toegang geven tot onze klantenportaal. Vanaf dat moment kunt u zowel via de mail als rechtstreeks in de klantenportaal uw nieuwe vordering aan ons uithanden geven. No Cure No Pay is enkel van toepassing wanneer een vordering Niet wordt Betwist!

Klant worden bij Cash2Collect, is Kinderlijk Eenvoudig!

Wanneer u uiteindelijk de beslissing heeft genomen uw vordering ter incasso uithanden te geven, dan zoekt u een incassopartner die dit op een eenvoudig manier van u overneemt. Cash2Collect is zo’n incassopartij! Geen ingewikkelde procedures maar snel en eenvoudig overdragen. Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur uw vordering per email naar info@cash2collect.nl en dezelfde dag wordt uw debiteur door ons aangeschreven!    

Een Incassobureau inschakelen?

Een incassobureau verdient aan de voorzijde van het Incassotraject. Het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis No Cure No Pay!

Authentiek Incasso Methodiek"

Wij gaan er in de basis van uit, dat het Succesvol Incasseren van Uw vordering niet eenvoudig is.
Onze werkwijze zorgt er wel voor dat wij bij ieder traject zo snel mogelijk in contact willen komen met uw debiteur. Uiteindelijk ligt daar ook De Oplossing! Nogmaals snel in contact komen en gezamenlijk tot De Oplossing komen.  

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

U wilt toch ook geen bank zijn voor uw klant?

Iedere ondernemer kan dit overkomen!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken! Een sterke toename van het aantal onbetaalde facturen. Veelal worden dergelijke vorderingen langere tijd vooruit geschoven om daarmee niet de kans te lopen de klant te verliezen. Klanten die uw factuur niet binnen het gesteld betalings-termijn aan u voldoen, gaan u gebruiken als financierder en dat moet je te allen tijde zien te voorkomen! Wij kunnen u daar prima bij helpen.

De Oplossing zijn wij.... Cash2Collect

BENT U BEZIG MET DE JAARAFSLUITING?

Dagen
Uren
Minuten

Aan het begin van het nieuwe jaar 2023, zijn de meeste ondernemers druk met de jaarafsluiting. Een jaarafsluiting geeft een goed overzicht hoe de onderneming het afgelopen jaar heeft gedraaid.

Zaken als het betalen van uitgestelde Omzetbelasting en het terugbetalen van teveel ontvangen NOW vergoeding in Corona tijd, geeft bij velen een extra liquiditeitsdruk. Bij veel ondernemingen is de focus op debiteuren in de loop van het jaar verzwakt. Hierdoor is de kans groot dat de debiteurenlijst onbedoelde vormen aan gaat nemen en daarmee sterk toeneemt!       

Wij adviseren onze opdrachtgevers met  regelmaat de focus te leggen en te houden op het betaalgedrag van haar klanten. Wanneer er een terugkerende vertraging optreedt in het betaalgedrag bij uw klant, is dit in veel gevallen het eerste teken van een liquiditeitsprobleem.  Cash2Collect kan u hierbij helpen. Bel tijdens kantooruren voor een vrijblijvend advies!  

Fijn, dat u ook klant bij ons wordt!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?