fbpx

Binnen 5 minuten,
Uw vordering uit handen gegeven!

Aanmelden

Uw vordering nu bij ons indienen!

Welke stukken hebben wij nodig?

Om uw vordering bij ons incassokantoor ter incasso in behandeling te nemen,
hebben wij van u slechts enkele gegevens ter onderbouwing van uw vordering nodig.

1. Volledige Contactgegevens van de debiteur (naam / adresgegevens / e-mailadres / telefoonnummer)
2. Getekende overeenkomst
3. Een kopie van de achterstallige factu(u)r(en)
4. Eventueel beschikbare document(en), zoals correspondentie c.q. andere bewijsstukken.

Wanneer u een eerste vordering ter incasso bij ons uithanden heeft gegeven, krijgt u van ons inloggegevens die u toegang geven tot onze klantenportaal. Vanaf dat moment kunt u zowel via de mail als rechtstreeks in de klantenportaal uw nieuwe vordering aan ons uithanden geven. 

Klant worden bij Cash2Collect,
is Kinderlijk eenvoudig!

Wanneer u uiteindelijk de beslissing heeft genomen uw vordering ter incasso uithanden te geven, dan zoekt u een incassopartner die dit op een eenvoudig manier van u overneemt. Cash2Collect is zo’n incassopartij! Geen ingewikkelde procedures maar snel en eenvoudig overdragen. Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur uw vordering per email naar info@cash2collect.nl en dezelfde dag wordt uw debiteur door ons aangeschreven!
    

Waarom kiezen voor een Incassobureau?

Een incassobureau verdient aan de voorzijde van het Incassotraject. Het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso-Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis No Cure No Pay!

Wij noemen dit;
"Authentiek Incasso Methodiek"

Wij gaan er in de basis van uit, dat het Succesvol Incasseren van Uw vordering niet eenvoudig is.
Onze werkwijze zorgt er wel voor dat wij bij ieder traject zo snel mogelijk in contact willen komen met uw debiteur. Uiteindelijk ligt daar ook De Oplossing! Nogmaals snel in contact komen en gezamenlijk tot De Oplossing komen 
  

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

U kunt als ondernemer
de Corona crisis overleven!

In deze tijd van Corona worden veel ondernemers financieel gesteund door onze overheid. Deze overheidssteun zal binnenkort gaan verdwijnen en daarmee komen veel ondernemers financieel in de problemen. Als U niet oppast kunt ook u hierdoor financieel slachtoffer worden.

Wij adviseren onze opdrachtgevers, extra aandacht te schenken aan facturen die onnodig lang onbetaald blijven. Deze kunnen absoluut een probleem worden! Hou deze nauwlettend in de gaten en wacht zeker niet te lang met het uithanden geven aan Cash2Collect!
Bij twijfel? Neem gerust contact op met een van onze incasso-experts! 

 

Dhr. R.J. Pel / Alg. Directeur Cash2Collect B.V.

Kies Nu Oók
voor Cash2Collect...

Dagen
Uren
Minuten

In deze tijd van Corona worden veel ondernemers financieel gesteund door de overheid. Deze overheids-steun zal binnenkort volledig gaan verdwijnen en daarmee komen veel ondernemers financieel in de problemen.

Let op: Openstaande facturen die onnodig lang onbetaald blijven. Deze kunnen een probleem worden! Hou deze nauwlettend in de gaten.  Wacht niet tot het te laat is met het uithanden geven van uw vorderingen.

(Bel ons en vraag naar de voorwaarden. 085-0201060

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?