fbpx

Nu Direct mijn Vordering ter incasso!

Aanmelden

Nu Incassobureau inschakelen!

Wanneer uw debiteur u diverse malen heeft beloofd de factuur te zullen betalen, komt er een moment waarop u besluit een incassobureau in te schakelen. Wij adviseren iedere ondernemer na een tweede loze beloftes, krachtig op te treden! “We wachten niet meer, maar gaan nu Het Incassobureau inschakelen!

Welke stukken zijn nodig?

Om uw vordering bij ons incassokantoor ter incasso in behandeling te nemen,
hebben wij van u slechts enkele gegevens ter onderbouwing van uw vordering nodig.

1. Volledige Contactgegevens van de debiteur (naam / adresgegevens / e-mailadres / telefoonnummer)
2. Getekende overeenkomst
3. Een kopie van de achterstallige factu(u)r(en)
4. Eventueel beschikbare document(en), zoals correspondentie c.q. andere bewijsstukken.

Wanneer u een eerste vordering ter incasso bij ons uithanden heeft gegeven, krijgt u van ons inloggegevens die u toegang geven tot onze klantenportaal. Vanaf dat moment kunt u zowel via de mail als rechtstreeks in de klantenportaal uw nieuwe vordering aan ons uithanden geven. No Cure No Pay is enkel van toepassing wanneer een vordering Niet wordt Betwist!

Klant worden bij Cash2Collect, is Kinderlijk Eenvoudig!

Wanneer u uiteindelijk de beslissing heeft genomen uw vordering ter incasso uithanden te geven, dan zoekt u een incassopartner die dit op een eenvoudig manier van u overneemt. Cash2Collect is zo’n incassopartij! Geen ingewikkelde procedures maar snel en eenvoudig overdragen. Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers of stuur uw vordering per email naar info@cash2collect.nl en dezelfde dag wordt uw debiteur door ons aangeschreven!    

Een Incassobureau inschakelen?

Een incassobureau verdient aan de voorzijde van het Incassotraject. Het Minnelijk Incassotraject. Cash2Collect zet alles op alles om uw vordering in het minnelijk incassotraject succesvol te incasseren. De Deurwaarder en ook een Incasso Advocaat, hebben haar Belang en Verdienmodel juist in het Gerechtelijk Incassotraject. Zij zullen juist eerder het Gerechtelijk Incassotraject Adviseren. Dit laatste traject is voor u als opdrachtgever het meest kostbaar. Voordat een Deurwaarder of incasso-Advocaat voor u aan de slag gaan dient u altijd eerst een aanzienlijke voorschotnota te voldoen. Daarom werken zij nooit op basis No Cure No Pay!

Authentiek Incasso Methodiek"

Wij gaan er in de basis van uit, dat het Succesvol Incasseren van Uw vordering niet eenvoudig is.
Onze werkwijze zorgt er wel voor dat wij bij ieder traject zo snel mogelijk in contact willen komen met uw debiteur. Uiteindelijk ligt daar ook De Oplossing! Nogmaals snel in contact komen en gezamenlijk tot De Oplossing komen.  

4.5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of vul onderstaand terugbelverzoek in en wij bellen u z.s.m. op.

Hieronder een greep uit de bedrijven welke klant zijn bij Cash2Collect

U wilt toch ook geen bank zijn voor uw klant?

Iedere ondernemer kan dit overkomen!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken! Een sterke toename van het aantal onbetaalde facturen. Veelal worden dergelijke vorderingen langere tijd vooruit geschoven om daarmee niet de kans te lopen de klant te verliezen. Klanten die uw factuur niet binnen het gesteld betalings-termijn aan u voldoen, gaan u gebruiken als financierder en dat moet je te allen tijde zien te voorkomen! Wij kunnen u daar prima bij helpen.

De Oplossing zijn wij.... Cash2Collect

TIJD OM NU ACTIE TE ONDERNEMEN!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tijd om actie te ondernemen! Uw onbetaalde facturen kunnen dit jaar 2023 niet langer wachten. Cash2Collect staat klaar om uw vorderingen nog snel en efficiënt dit jaar te incasseren. Het aftellen is begonnen, maar er is nog tijd om uw geld te innen. Dien nu uw vordering in en laat ons ervaren team voor u aan de slag gaan.

Met onze bewezen aanpak zorgen wij ervoor dat uw cashflow weer in beweging komt. Wij maken het incassoproces eenvoudig en effectief, zonder gedoe. U hoeft niet langer te wachten op uw geld, laat Cash2Collect het werk voor u doen.

Maar wees snel, de tijd tikt door! Dien uw vordering in voor 31.12.2023 en laat Cash2Collect deze snel voor u incasseren. Geen zorgen meer, alleen resultaat. Klaar om te incasseren? Wij ook!

Cash2Collect kan u nu helpen!
Bel tijdens kantooruren voor een Vrijblijvend Incasso Advies
of druk op onderstaande LINK en word direct klant! 

Fijn, dat u ook klant bij ons wordt!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?