fbpx

Aanmaning ontvangen?

Wij geven U het advies,
Reageer Direct!

Aanmaning Ontvangen! Wat moet ik doen?

Reageer altijd direct!

Het kan iedereen gebeuren. Je vergeet een factuur op tijd te betalen door de drukte of je hebt op dat moment tijdelijk geen mogelijkheden aan je betalingsverplichting te voldoen.  In dit soort gevallen is het wel raadzaam direct te reageren!  Wij kunnen in dat geval samen kijken  naar een passende oplossing. Wanneer u wel kunt betalen maar het vergeten bent, maak in dat geval per omgaande het verschuldigde totaalbedrag direct aan ons over. Dit scheelt u een hoop ergernis, frustratie en nog meer onnodig extra kosten!  

En als u niet reageert?

Wanneer je niet (tijdig) reageert,  zullen de kosten enkel oplopen. Een passende oplossing vinden, wordt dan steeds moeilijker!  Wanneer er niet wordt gereageerd op onze aanmaningen, zien wij dit als niet willen betalen. Dit is waarschijnlijk niet uw bedoeling. Geef dus altijd een reactie op onze aanmaning en wanneer betaling geen probleem is, betaal dan. 

Vordering Betalen? Snel en Simpel!

Wanneer u van ons een bericht heeft ontvangen dat wij een vordering ten laste van u in behandeling hebben, kunt u Simpel en Snel deze betalen. Wij sturen bij iedere digitale sommatie een IDEAL Link mee. Door deze te gebruiken kunt u eenvoudig en snel betalen via uw Bank-Applicatie. Op deze manier heeft u eenvoudig en snel uw vordering aan ons kantoor voldaan. 

Uw kunt de vordering nu niet betalen?

Wanneer u de vordering niet in een keer kunt betalen, dan kunt u ons een verzoek doen tot het treffen van een betalingsregeling. De incassomedewerker bij Cash2Collect heeft hiervoor wel een aantal financiële gegevens van u nodig waaronder een  inkomsten / uitgaven overzicht.  U kunt het inkomsten / uitgaven formulier volledig ingevuld en voorzien van bewijsstukken e-mailen naar incasso@cash2collect.nl Wanneer wij uw verzoek hebben ontvangen, krijgt u binnen 2-werkdagen antwoord van ons.

Staat uw vraag hieronder?

Wij adviseren u alsnog per direct het totaalbedrag (incl. Rente en Kosten) aan ons over te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van de IDEAL link.

Ziet u geen mogelijkheid om dit bedrag in één keer te betalen. Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op voor het treffen van een passende  betalingsregeling.

Bij Cash2Collect kunt u op diverse manieren een vordering betalen.

  1. I-DEAL link
    Bij iedere sommatie die wij versturen zenden wij een I-DEAL link mee. Door deze bij het openen van de email aan te klikken komt u direct uit bij de betaalsite van IDEAL waarin u kunt kiezen op welke wijze en vanaf welke bankrekening u wenst te betalen. Op deze manier kunt u Eenvoudig, Snel en Veilig de vordering aan Cash2Collect betalen.

  2. Per Bank overschrijving 
    Op deze manier logt u zelf in middels internetbankieren bij uw eigen bank en maakt u het verschuldigde bedrag over op het rekeningnummer van Cash2Collect in Almere.

Let op:
Vergeet in beide gevallen niet te controleren of het dossiernummer vermeld staat op uw overschrijving. Dit zorgt er voor dat uw betaling snel wordt verwerkt. Zo voorkomt een eventuele vertraging. 

Niet voor iedere vordering is het mogelijk een betalingsregeling te treffen. In die gevallen waar een regeling kan worden afgesproken, dient vooraf wel een inkomsten/uitgavenformulier te worden ingevuld en i.cm. bewijsstukken naar Cash2Collect te worden verzonden. De incassomedewerker kan na  een positieve beoordeling van de stukken besluiten alsnog een regeling met u af te spreken.

Wanneer u van ons een Aankondiging Dagvaarding heeft ontvangen, is onze opdrachtgever akkoord gegaan de gehele vordering nu enkel nog Gerechtelijk te incasseren. Wij als incassokantoor Cash2Collect, vinden het in dergelijke situaties netjes u hiervan op voorhand in kennis te stellen, dat wij, namens opdrachtgever, deze stap op korte termijn gaan nemen. U kunt dit enkel nog voorkomen door per omgaande de gehele vordering aan ons kantoor te betalen! Het treffen van een betalingsregeling is in dit stadium, niet meer mogelijk. 

In dit geval verzoeken wij u hier schriftelijk tegen in verweer te gaan.
Vermeldt duidelijk in uw verweer de navolgende gegevens:

  • Uw voorletter(s) en achternaam
  • Uw adres
  • Het dossiernummer
  • Noteer zo volledig mogelijk de reden waarom u het niet eens bent met de vordering en daarom niet overgaat tot betaling hiervan.

Wij zullen zo snel mogelijk naar u hierop inhoudelijk reageren. Mocht onze reactie enige vertraging oplopen, zullen wij u tussentijds berichten. Houdt u er wel rekening mee dat in verweer gaan tegen een vordering, u in geen geval ontslaat van uw betalingsverplichting.

Cash2Collect adviseert u, in elke situatie direct te reageren op onze brieven. Wij kunnen dan met u in overleg bespreken welke mogelijkheden er zijn om de zaak op te lossen.

Wanneer U niet reageert op onze sommatie(s), gaan wij er als incassobureau van uit dat er sprake is van onwil om te betalen! In dergelijke gevallen, bij non-reactie of non-betaling, zullen wij als incassobureau alles in het werk stellen om u op uw betalingsverplichting te wijzen. Daarbij sluiten wij de gang naar de (kanton)rechter zeker niet uit!

Bij non-reactie op onze aanmaning, kan er ook sprake zijn van ontkenning. In dat geval, waarbij u wel wilt betalen maar op dit moment geen mogelijkheden heeft, adviseren wij u altijd contact op te nemen met ons kantoor. In dit stadium is er altijd gezamenlijk een oplossing te vinden. Reactie in zo’n situatie is altijd van belang!

De deurwaarder is bij u langs geweest en heeft een sommatie-exploot bij u achtergelaten! U wordt dringend verzocht BINNEN MAXIMAAL 48-UUR de volledige vordering (inclusief Rente en Kosten) aan ons kantoor te voldoen. Wanneer u hieraan wederom geen gehoor geeft, zult u worden gedagvaard voor de Rechtbank. De extra kosten voor het gerechtelijk incassotraject bedragen naar verwachting minimaal €675.00! 

U bent door de gerechtsdeurwaarder gedagvaard om te verschijnen op de zitting. Tijdens deze zitting wordt hetgeen u voor wordt gedagvaard besproken en heeft u de mogelijkheid verweer te voeren. U kunt op de zitting aangeven aan de rechter waarmee u het wel of niet eens bent. Na de zitting zal de rechter in de zaak, na ongeveer 3-weken, uitspraak doen.

Wilt u liever de zaak regelen voordat de zitting daadwerkelijk plaatsvindt, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met het deurwaarderskantoor welke u heeft gedagvaard. Zij kunnen u exact vertellen wat u moet doen om de zitting bij de rechter te voorkomen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Aanmaning ontvangen?
Neem direct contact op!

Wanneer u van ons een verzoek tot betaling heeft ontvangen, reageer hier dan direct op door de vordering te betalen of neem contact met ons op! Door niet te reageren zullen de kosten onnodig oplopen en kan dit uiteindelijk resulteren in een onprettige situatie.

Wanneer je direct reageert is er in veel gevallen absoluut een mogelijkheid om zaken op een prettige manier op te lossen. Reageer direct en druk op onderstaande link! 

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?