fbpx

IncassoNieuws

Nieuws als het om incasseren gaat!

IncassoNieuws

Waarom IncassoNieuws nu als Blog?

Op Twitter is Cash2Collect al sinds enkele jaren actief met een account IncassoNieuws. Dit account op Twitter geeft de lezer informatie op gebied van incasso en creditmanagement en nieuws uit de media.

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers en consumenten op de website van Cash2Collect.nl zowel mogelijk waardevolle informatie kunnen vinden en daar het antwoord vinden op de meest voorkomende vragen op gebied van financiën. 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

+ 0
Faillissementen 2018
0
Faillissementen 2019
0
Verwachting in 2020
0
Verwachting in 2021

Succesvol incasseren,
is vooruit denken!

Bij ieder incassotraject is de verwachting van onze opdrachtgever groot. Zij verwachten natuurlijk dat wij als incasso expert een veel beter resultaat behalen dan zijzelf of tot dat moment hebben bereikt. Daarom is het onze taak vooraf een goede inschatting te maken van het dossier en het tot stand komen van de vordering.

In sommige gevallen moeten wij helaas de verwachting van onze opdrachtgever matigen en zelfs in een enkel geval een incassoprocedure afraden. Bij ieder incassoproces zit het optimaal succes in vooruit denken als het gaat om Oorzaak, Gevolg en Succes.

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?