fbpx

Nieuws als het om incasseren gaat!

IncassoNieuws

IncassoNieuws

Waarom IncassoNieuws nu ook als Blog?

Cash2Collect al sinds enkele jaren zeer actief op Social Media. Door onze Blogs die wij schrijven voor IncassoNieuws informeren wij de lezer frequent over diverse onderwerpen die te maken hebben met het incasseren van onbetaalde facturen. Niet alleen op Twitter maar ook op Facebook en Instagram is met regelmaat interessant incasso nieuws hierover van ons kantoor te vinden. 

Wij vinden het belangrijk dat u  ondernemer of als consumenten op onze website  Cash2Collect.nl zoveel mogelijk waardevolle informatie kunt vinden en daar het antwoord vindt op de meest voorkomende vragen op dit gebied.

Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cash2Collect B.V.

De Carrousel hieronder laat u nog meer interessante onderwerpen zien. Klik op het onderwerp en lees verder!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

24/7 ONLINE dossier inzage!

op ieder moment van de dag, op de hoogte van de laatste ontwikkeling!
+ 0
Faillissementen 2018
0
Faillissementen 2019
0
Faillissementen 2020
0
Verwachting in 2021

Succesvol incasseren,
is vooruit denken!

Bij ieder incassotraject is de verwachting van onze opdrachtgever groot. Zij verwachten natuurlijk dat wij als incasso expert een veel beter resultaat behalen dan zijzelf of tot dat moment hebben bereikt. Daarom is het onze taak vooraf een goede inschatting te maken van het dossier en het tot stand komen van de vordering.

In sommige gevallen moeten wij helaas de verwachting van onze opdrachtgever matigen en zelfs in een enkel geval een incassoprocedure afraden. Bij ieder incassoproces zit het optimaal succes in vooruit denken als het gaat om Oorzaak, Gevolg en Succes.

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?