fbpx

Wij geven GRATIS Incasso Advies!

Gratis Incasso Advies

GRATIS Incasso Advies!

Waarom is een Incasso Advies Belangrijk?

Gratis Incasso Intake Advies voorafgaand aan het Incassotraject zorgt voor een beter Incassoresultaat.
Wij vinden het belangrijk dat ondernemers vooraf goed geïnformeerd zijn.  Het is belangrijk, voordat u een incassobureau inschakelt,  dat u goed geïnformeerd bent over alle voor en tegens.  Dit voorkomt achteraf teleurstelling en daarnaast eventueel onverwacht extra kosten. Voorts kent iedere vordering een andere manier van incasseren. Zaken als hoogte van de vordering, Zakelijk of Consument geven een andere manier van aanpak.  Hoe wordt vooraf de verhaalbaarheid van de vordering ingeschat. Allemaal zaken waarmee vooraf sterk rekening dient te worden gehouden.

De incasso experts bij Cash2Collect, kunnen u vooraf een duidelijk inschatting geven als het gaat om;

  • Het incassoproces
  • De verhaalbaarheid
  • Hoe sterk uw vordering is
  • Het te verwachten incassoresultaat.

LANDELIJK INCASSO INTAKE ADVIES

Wij geven dagelijks Incasso Intake Advies aan ondernemers door het hele land. Of uw onderneming in Almere, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Noord-Holland of in Zeeland, is gevestigd. Telefonisch of per email bespreken wij inhoudelijk uw gehele incassovordering. Ons kantoor Cash2Collect in Almere hanteert ruime openingstijden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur.  Dus ook de kleine ondernemer en ZZP-er zijn wij hiermee graag van dienst.  Mocht het zijn dat al onze collega’s telefonisch in gesprek zijn, laat dan uw telefoonnummer achter bij onze receptionisten met het verzoek u terug te bellen.

Cash2Collect Incasso Advies is GRATIS!

Aan het Incasso Advies zijn voor u Géén Kosten verbonden. Wij gaan er vanuit dat u tevreden bent met het deskundig advies wat u door onze incasso experts wordt gegeven en hopen daarmee u voldoende vertrouwen te hebben gegeven dat u overweegt uw vordering bij ons kantoor ter incasso uithanden te geven. Wij berekenen u Géén Kosten!  Incasso Advies is Kosteloos!

Onjuist of Geen gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw debiteuren niet reageren op uw betalingsherinneringen wordt het hoogtijd uw vordering uithanden te geven aan een incassobureau. Wij geven onze klanten aan hier niet te lang mee te wachten maar hierin een vast debiteurentraject te hanteren. Goed debiteurenbeheer volstaat met het afgeven van een duidelijk signaal naar uw debiteur toe. De eerstvolgende stap is het Minnelijk Incassotraject waarin wij als incassobureau uw debiteur binnen het uur na ontvangst van de stukken  aanschrijven door-middel van een ingebrekestelling. Door niet te lang te wachten met het overdragen van uw vordering aan Cash2Collect en de zeer snelle opvolging door ons kantoor, Komt daarmee de indruk bij uw debiteur direct op scherp te staan! 

Uw vordering nu uithanden geven!

Wanneer u definitief een besluit heeft genomen dat wij als Cash2Collect uw vorderingen ter incasso in behandeling mogen nemen,  kan dit Kinderlijk Eenvoudig ingang worden gezet. Uw vordering kunt u bij ons indienen door te klikken op onderstaande button. Wij nemen uw vordering direct na ontvangst in behandeling. U ontvangt van ons een bevestiging en de unieke inlogcodes waarmee u 24/7 toegang heeft tot ons klantenportaal.

Incassobureau inschakelen, Wat kost dat?

Wanneer u een of meerdere facturen heeft die niet worden betaald, is het verstandig direct een incassobureau inschakelen. Belangrijk om eerst meer te weten over het incassobureau dat u in de arm wilt nemen. Is het een betrouwbare partij en wat is de ervaring van andere met dit kantoor? Kijk niet alleen bij het bepalen van uw keuze naar de tarieven maar kijk ook hoe uw algehele indruk is. Wanneer een kleine eenmalige vergoeding als opstartkosten aan u wordt berekend, is niet vreemd. Wanneer uw Vordering Niet wordt Betwist, werken wij op basis Fair Fee.

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

Debiteur onder Curatele ?
En Nu?

Wanneer een Klant niet bevoegd is,
Is mijn vordering dan wel te incasseren?
AIs ondernemer ben je heel blij wanneer uiteindelijk uw klant aangeeft zaken met u te willen doen. Maar zit u wel met de juiste persoon aan tafel? Zeker wanneer Uw klant niet tekenbevoegd is, kunt u voor een verrassing komen te staan!

FAIR FEE RUIM 97% SUCCESVOL!

In het Minnelijk Incassotraject, incasseren wij wanneer de vordering niet wordt betwist, op Fair Fee basis. Doordat wij bij iedere nieuwe vordering deskundig onderzoeken op verhaalbaarheid en een doortastende werkhouding aannemen, kunnen wij op deze basis werken.
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Incasso Schadelijk voor De Klantrelatie?

Veel ondernemers denken bij Incasso,
Einde Klantrelatie! Maar is dat ook zo?
Het uithanden geven van een vordering betekend in geen geval einde Klantrelatie. Veel van onze Opdrachtgevers en haar Klanten ervaren het juist in sommige gevallen als De Oplossing bij een Slepend Conflict!

Succesvol incasseren is Géén Kinderspel!

Als incassobureau zorgen wij voor een optimaal incassoresultaat zonder dat dit ten koste gaat van uw klantrelatie. Wij behalen een Klantbehoud tot wel 98%.  Om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, kunt u bij ons kantoor rekenen op een respectvolle benadering van uw debiteur. Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw organisatie. Geen enkele reden om uw vordering niet ter incasso aan ons uithanden te geven aan Cash2Collect. Het Succesvol incasseren van uw vordering, Zien wij als incassobureau als een zeer serieuze zaak! 

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?