fbpx

Wij geven Incasso Advies!

Gratis Incasso Advies

Incasso Advies!

Waarom is een Incasso Advies Belangrijk?

Ontdek het geheim van een succesvol incassotraject met ons Gratis Incasso Intake Advies! Wij begrijpen dat goed geïnformeerd zijn essentieel is voor ondernemers. Voordat u een incassobureau inschakelt, wilt u alle ins en outs kennen. Geen verrassingen achteraf, geen onverwachte kosten.

Elke vordering is uniek en vereist een specifieke aanpak. Bij Cash2Collect weten onze incasso experts dit als geen ander. Of het nu gaat om de hoogte van de vordering, een zakelijke of consumentenkwestie, wij hebben de juiste strategie in huis. Wij schatten de verhaalbaarheid van uw vordering vooraf in en beoordelen de kracht ervan.

Onze experts bieden u helderheid en transparantie over het hele incassoproces. U krijgt inzicht in de verwachte resultaten en we geven u een eerlijke beoordeling van uw vordering. Met ons advies kunt u vol vertrouwen de volgende stap zetten en uw incasso met succes afronden.

Waarom gokken op het incassosucces als u kunt vertrouwen op het advies van Cash2Collect? Neem vandaag nog contact met ons op voor uw Gratis Incasso Intake Advies en ontdek hoe wij uw incassozorgen kunnen wegnemen.

Cash2Collect – Uw gids naar een succesvolle incasso!

Incasso Advies op ieder moment!

Bent u een ondernemer in Almere, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Noord-Holland of Zeeland? Geen probleem! Bij Cash2Collect bieden wij dagelijks Incasso Advies aan ondernemers door het hele land. U hoeft niet fysiek naar ons kantoor te komen, want wij staan voor u klaar via telefoon en e-mail.

Onze incasso experts bespreken graag uw incassovordering, waar u ook bent. Of het nu gaat om een telefonisch gesprek of een gedetailleerde e-mailuitwisseling, wij nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en u passend advies te geven.

Bij Cash2Collect begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom kunt u op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch contact met ons opnemen. Zelfs als al onze collega’s in gesprek zijn, kunt u uw telefoonnummer achterlaten bij onze receptionisten. Zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

En er is meer! Wilt u liever persoonlijk met ons spreken zonder dat u de deur uit hoeft? Geen probleem, wij bieden ook Teams meetings aan. Op deze manier kunt u vanuit uw eigen kantoor of huis met ons praten, alsof we naast elkaar zitten. En voor snelle vragen of updates kunt u altijd bij ons terecht via WhatsApp. We zijn er om u te helpen, ongeacht uw drukke agenda.

Cash2Collect – Uw incasso partner, altijd binnen handbereik, waar u ook bent.

Cash2Collect Incasso Advies GRATIS?

Aan het Incasso Advies zijn voor onze opdrachtgevers Géén Kosten verbonden. Wij gaan er vanuit dat u als klant van Cash2Collect op z’n tijd behoefte heeft aan deskundig advies wat door onze incasso experts wordt gegeven en hopen daarmee voldoende vertrouwen te geven dat u overweegt uw vordering bij ons kantoor ter incasso uithanden te geven. Wij berekenen u hiervoor Géén Kosten!  Incasso Advies is Kosteloos!

Onjuist of Geen gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Waarom incasseren op basis Fair Fee!

In het verleden was “No Cure No Pay” een bekende kreet. Tegenwoordig, in deze crisistijd, zoeken veel ondernemers op internet naar deze term. Ze willen graag hun vorderingen uit handen geven zonder kosten te hoeven betalen. Met andere woorden, ze verwachten dat het incassobureau alle kosten op zich neemt en zij alleen de opbrengsten ontvangen! Helaas is dit in de huidige tijd niet realistisch. Net als in andere sectoren zijn ook binnen de incasso-branche de kosten aanzienlijk gestegen. Daarom noemen wij “No Cure No Pay” is nu “Fair Fee”. Het is een eerlijke vergoeding voor maximale inzet en succesvol incasseren. We streven naar een redelijke vergoeding die recht doet aan de inspanningen die we leveren. 

Eerlijke vergoeding voor Maximale inzet!

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

Debiteur onder Curatele ?
En Nu?

Klant is niet bevoegd!
Is mijn vordering dan wel te incasseren?

Aanmanen, Altijd verplicht?

Is men verplicht om debiteur een aanmaning te sturen?
a. Wanneer debiteur een consument (B2C) betreft, dient conform de wet Art. 6:96 Lid 6 Burgerlijk Wetboek deze te worden aangemaand en een zogenaamde 14-Dagen W.I.K.) Brief te ontvangen. Dit geldt alleen als uw klant /  consument is.
b. Wanneer debiteur een bedrijf (B2B) betreft, dan bent u dit conform de wet  Art. 6:96 Lid 4 Burgerlijk Wetboek niet verplicht!
U kunt nadat het betaaltermijn van de factuur is verstreken, wettelijk gezien de vordering direct aan Cash2Collect uithanden geven. 

Klik hier FAQ

Incasso Schadelijk voor
De Klantrelatie?

Veel ondernemers denken bij Incasso,
Einde Klantrelatie! Maar is dat ook zo?

Cash2Collect

Incasseren is Géén Kinderspel!

Wij zorgen voor Optimaal Resultaat!

Als incassobureau zorgen wij voor een optimaal incassoresultaat zonder dat dit ten koste gaat van uw klantrelatie. Wij behalen een Klantbehoud tot wel 98%.  Om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, kunt u bij ons kantoor rekenen op een respectvolle benadering van uw debiteur. Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw organisatie. Geen enkele reden om uw vordering niet ter incasso aan ons uithanden te geven aan Cash2Collect. Het Succesvol incasseren van uw vordering, Zien wij als incassobureau als een zeer serieuze zaak! 

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?