fbpx

Wij geven GRATIS Incasso Advies!

Gratis Incasso Advies

GRATIS Incasso Advies!

Waarom vooraf een Incasso Advies?

Cash2Collect is het incassobureau in Almere en geeft Gratis Incasso Advies voor een succesvol incassotraject. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers vooraf goed geïnformeerd zijn.  Het is belangrijk, voordat u een incassobureau gaat inschakelen,  dat u goed geïnformeerd bent als het gaat om alle voor en tegens.  Dit voorkomt achteraf problemen en daarmee eventueel onnodig extra kosten. Daarnaast kent iedere vordering een andere manier van incasseren. Afwijkende hoogte als het gaat om het te vorderen bedrag en verschillende debiterende partijen. Praten wij over een consument of een ondernemer? Hoe wordt vooraf de verhaalbaarheid van de vordering ingeschat. Allemaal zaken waarmee vooraf sterk rekening dient te worden gehouden.

De incasso experts bij Cash2Collect, kunnen u vooraf een duidelijk inschatting geven als het gaat om de kosten;

  • Het incassoproces
  • De verhaalbaarheid
  • Hoe sterk uw vordering is
  • Het te verwachten incassoresultaat.

Hoe kunt u Incasso Advies inwinnen?

Wij geven dagelijks Incasso Advies aan ondernemers door het hele land. Of uw onderneming in Almere, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Noord-Holland of in Zeeland, is gevestigd. Telefonisch of per email bespreken wij inhoudelijk uw gehele incassovordering. Ons kantoor Cash2Collect in Almere hanteert op werkdagen ruime openingstijden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:00 uur.  Dus ook de kleine ondernemer en ZZP-er zijn wij hiermee graag van dienst.  Mocht het zijn dat al onze collega’s telefonisch in gesprek zijn, laat dan uw telefoonnummer achter bij onze receptionisten met het verzoek u terug te bellen. Wij bellen u dan dezelfde dag nog voor 21:00 uur terug.

Ons Incasso Advies is GRATIS!

Aan het Incasso Advies zijn voor u Géén Kosten verbonden. Wij gaan er vanuit dat u tevreden bent met het deskundig advies wat u door onze incasso experts wordt gegeven en hopen daarmee u voldoende vertrouwen te hebben gegeven dat u overweegt uw vordering bij ons kantoor ter incasso uithanden te geven. Wij berekenen u Géén Kosten!  Incasso Advies is Kosteloos!

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer uw debiteuren niet reageren op uw betalingsherinneringen wordt het hoogtijd uw vordering uithanden te geven aan een incassobureau. Wij geven onze klanten aan hier niet te lang mee te wachten maar hierin een vast debiteurentraject te hanteren. 

Goed debiteurenbeheer volstaat met het afgeven van een duidelijk signaal naar uw debiteur toe. De eerstvolgende stap is het Minnelijk Incassotraject waarin wij als incassobureau uw debiteur binnen het uur na ontvangst van de stukken  aanschrijven door middel van een ingebrekestelling. 

Door niet te lang te wachten met het overdragen van uw vordering aan Cash2Collect en de zeer snelle opvolging door ons kantoor, Komt daarmee de indruk bij uw debiteur direct op scherp te staan! 

Uw vordering nu uithanden geven!

Wanneer u definitief een besluit heeft genomen dat wij als Cash2Collect uw vorderingen ter incasso in behandeling mogen nemen,  kan dit Kinderlijk Eenvoudig ingang worden gezet. Uw vordering kunt u bij ons indienen door te klikken op onderstaande button. Wij nemen uw vordering direct na ontvangst in behandeling. U ontvangt van ons een bevestiging en de unieke inlogcodes waarmee u 24/7 toegang heeft tot ons klantenportaal.

Incassobureau inschakelen, Wat kost dat?

Wanneer u een of meerdere facturen heeft die niet worden betaald, is het verstandig direct een incassobureau inschakelen. Belangrijk om eerst meer te weten over het incassobureau dat u in de arm wilt nemen. Is het een betrouwbare partij en wat is de ervaring van andere met dit kantoor? Kijk niet alleen bij het bepalen van uw keuze naar de tarieven maar kijk ook hoe uw algehele indruk is.
Wanneer een kleine eenmalige vergoeding als opstartkosten aan u wordt berekend, is niet vreemd. Wanneer uw Vordering Niet wordt Betwist, werken wij  Minnelijk op No Cure No Pay   

Onderwerpen uit onze Blog IncassoNieuws

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

U kunt als ondernemer
de Corona crisis overleven!

In deze tijd van Corona worden veel ondernemers financieel gesteund door onze overheid. Deze overheidssteun zal binnenkort gaan verdwijnen en daarmee komen veel ondernemers financieel in de problemen. Als U niet oppast kunt ook u hierdoor financieel slachtoffer worden.

Wij adviseren onze opdrachtgevers, extra aandacht te schenken aan facturen die onnodig lang onbetaald blijven. Deze kunnen absoluut een probleem worden! Hou deze nauwlettend in de gaten en wacht zeker niet te lang met het uithanden geven aan Cash2Collect!
Bij twijfel? Neem gerust contact op met een van onze incasso-experts! 

 

Dhr. R.J. Pel / Alg. Directeur Cash2Collect B.V.

NO CURE NO PAY MET 95% SLAGING!

In het minnelijk incassotraject incasseren wij wanneer de vordering niet wordt betwist, op No Cure No Pay basis. 
Doordat wij bij ieder incassotraject een doortastende werkhouding aannemen, kunnen wij werken op No Cure No Pay basis.
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Succesvol incasseren is zeker Géén Kinderspel!

Als incassobureau zorgen wij voor een optimaal incassoresultaat zonder dat dit ten koste gaat van uw klantrelatie. Wij behalen een Klantbehoud tot wel 98%.  Om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, kunt u bij ons kantoor rekenen op een respectvolle benadering van uw debiteur. Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw organisatie. Geen enkele reden om uw vordering niet ter incasso aan ons uithanden te geven aan Cash2Collect. Het Succesvol incasseren van uw vordering, Zien wij als incassobureau als een zeer serieuze zaak! 

Gebruikt U zakelijk
Algemene Voorwaarden?

Veel ondernemers zijn bezig met het genereren van omzet in deze Corona Crisis maar staan niet stil onder welke voorwaarden zij het Product of de Dienst gaan leveren aan de klant. Pas op het moment dat de betalingen een probleem gaan vormen, komt men tot de ontdekking dat de Algemene Voorwaarden hier mogelijk de oorzaak zijn. In een aantal gevallen kan zelfs uw vordering, in een Gerechtelijke Procedure, uiteindelijk hierdoor deels of volledig worden afgewezen. 

In de eerste plaats is het belangrijk dat u Algemene Voorwaarden hanteert. Daarnaast is het óók belangrijk, Uw Algemene Voorwaarden regelmatig te laten scannen. Wij kunnen U daarbij helpen! Wij kunnen uw Algemene Voorwaarden scannen en updaten maar ook volledig nieuwe voorwaarden vervaardigen als maatwerk, behoort bij ons kantoor tot de mogelijkheden. Voor meer informatie bel ons of stuur een e-mail naar info@cash2collect.nl

Onjuist of Geen Gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor
uw vordering!

Onze Voordelen Nogmaals Op Een Rijtje!

Wij hebben hiernaast nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger een keus maken voor De Beste, bij uw onderneming passende, incassopartner.   

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?