fbpx

Wij geven GRATIS Incasso Advies!

Gratis Incasso Advies

"Incasso Advies is bij ons GRATIS!"

Waarom vooraf een Incasso Advies?

Cash2Collect is het incassobureau in Almere en geeft Gratis Incasso Advies voor een succesvol incassotraject. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers vooraf goed geïnformeerd zijn.  Het is belangrijk, voordat u een incassobureau gaat inschakelen,  dat u goed geïnformeerd bent als het gaat om alle voor en tegens.  Dit voorkomt achteraf problemen en daarmee eventueel onnodig extra kosten. Daarnaast kent iedere vordering een andere manier van incasseren. Afwijkende hoogte als het gaat om het te vorderen bedrag en verschillende debiterende partijen. Praten wij over een consument of een ondernemer? Hoe wordt vooraf de verhaalbaarheid van de vordering ingeschat. Allemaal zaken waarmee vooraf sterk rekening dient te worden gehouden.

De incasso experts bij Cash2Collect, kunnen u vooraf een duidelijk inschatting geven als het gaat om de kosten;

  • Het incassoproces
  • De verhaalbaarheid
  • Hoe sterk uw vordering is
  • Het te verwachten incassoresultaat.

Hoe kunt u Incasso Advies inwinnen?

Wij geven dagelijks Incasso Advies aan ondernemers door het hele land. Of uw onderneming in Almere, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Noord-Holland of in Zeeland, is gevestigd. Telefonisch of per email bespreken wij inhoudelijk uw gehele incassovordering. Ons kantoor Cash2Collect in Almere hanteert op werkdagen ruime openingstijden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:00 uur.  Dus ook de kleine ondernemer en ZZP-er zijn wij hiermee graag van dienst.  Mocht het zijn dat al onze collega’s telefonisch in gesprek zijn, laat dan uw telefoonnummer achter bij onze receptionisten met het verzoek u terug te bellen. Wij bellen u dan dezelfde dag nog voor 21:00 uur terug.

Voor ons Incasso Advies, betaalt u Niets!

Aan het Incasso Advies zijn voor u Géén Kosten verbonden. Wij gaan er vanuit dat u tevreden bent met het deskundig advies wat u door onze incasso experts wordt gegeven en hopen daarmee u voldoende vertrouwen te hebben gegeven dat u overweegt uw vordering bij ons kantoor ter incasso uithanden te geven. Wij berekenen u Géén Kosten!  Incasso Advies is Kosteloos!

U wilt uw vordering uithanden geven!

Wanneer u het besluit heeft genomen dat wij uw vorderingen voor u dienen te incasseren kan dit
Kinderlijk Eenvoudig ingang worden gezet. U stuurt uw vordering per e-mail naar incasso@cash2collect.nl met als onderwerp nieuwe vordering. Wij nemen uw vordering direct na ontvangst in behandeling. U ontvangt van ons een bevestiging en de unieke inlogcodes waarmee u 24/7 toegang heeft tot ons klantenportaal.

Welke voordelen biedt Cash2Collect?

Incasso Tips!

  • Onze geschreven Blogs op deze website.
  • Onze geschreven FAQ op deze website. 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

Succesvol incasseren is
zeker géén Kinderspel!

Als incassobureau zorgen wij voor een optimaal incassoresultaat zonder dat dit ten koste gaat van uw klantrelatie. Om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, kunt u bij ons kantoor rekenen op een respectvolle benadering van uw debiteur. Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw organisatie. Succesvol incasseren van uw vordering, is een serieuze zaak! 

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?