fbpx

Wij hebben Klanten veel te bieden!

Over Ons​

Wij zijn Ervaren, Deskundig en Succesvol in incasseren!

Wij zijn dé sleutel tot succesvolle incasso in Nederland!
Wanneer betalingen uitblijven, schakelen bedrijven ons ervaren en deskundige incassobureau in. Cash2Collect heeft een bewezen staat van dienst in het incasseren van vorderingen. Met onze jarenlange ervaring weten we snel contact te leggen met de debiteur, waardoor betalingen vaak direct worden geregeld.
In het minnelijk incassotraject behandelen wij uw vordering op basis van Fair Fee.

Wij begrijpen het belang van de relatie tussen u en uw klant. Uw klant is immers verantwoordelijk voor de omzet binnen uw organisatie, maar betaalt momenteel om onduidelijke redenen niet. Daarom hanteren wij een zorgvuldige en respectvolle aanpak in het incassotraject, om uw klantrelatie voor de toekomst te behouden.

Bovendien hebben wij gemerkt dat een debiteur van vandaag vaak onze opdrachtgever van morgen wordt. Neem gerust een kijkje bij onze Reviews om dit te ontdekken. (klik hier) Reviews

Bij Cash2Collect begrijpen we dat succesvolle incasso meer is dan alleen het innen van geld. Het gaat om het herstellen van betalingen én het behouden van waardevolle relaties. Wij zijn uw betrouwbare partner in incasso, met een bewezen trackrecord van resultaten en tevreden klanten.

Schakel Cash2Collect in en laat ons uw incasso-uitdagingen omzetten in successen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom wij het incassobureau zijn dat u zoekt!

Uw garantie voor een succesvolle incasso!

Cash2Collect, voor Zakelijke Incasso

Bij Cash2Collect Incasso zijn we er voor iedere zakelijke onderneming, ongeacht de hoogte van de vordering. Wij staan klaar om uw vordering succesvol te incasseren. Van kleine vorderingen vanaf €50,- tot grote bedragen van meer dan
1 miljoen euro, wij hebben de ervaring en expertise om resultaten te behalen.

Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen het Minnelijke incassotraject behandelen, maar ook het volledige Gerechtelijke traject. Met meer dan 35 jaar incasso-ervaring zijn we vastberaden en laten we ons door geen enkele wederpartij afschrikken. Ons enige doel is om resultaten te behalen, met oog voor elk detail. Bij Cash2Collect Incasso begrijpen we dat een succesvolle incasso meer is dan alleen het innen van geld. Het gaat om het beschermen van uw belangen en het waarborgen van uw rechtmatige betalingen. Onze deskundige incasso-experts zetten zich vol passie in om uw vordering tot een succesvol einde te brengen.

Schakel Cash2Collect Incasso in en ervaar de kracht van onze resultaatgerichte aanpak. Of het nu gaat om een kleine vordering of een complexe zaak, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw incasso-uitdagingen omzetten in successen!

Uw partner in incasso, van A tot Z!

Enkel Optimaal Resultaat, is goed genoeg!

Met “Optimaal” willen wij aangeven dat wij als incassobureau Cash2Collect, iedere opdrachtgever zo optimaal mogelijk van dienst willen zijn bij het incasseren van vorderingen. Wij willen iedere opdrachtgever volledig ontzorgen, ongeacht of een vordering eenvoudig of ingewikkeld is en ongeacht het stadium waarin deze zich bevindt in het incassotraject. Of het nu gaat om het geven van deskundig advies, het voeren van divers minnelijke- danwel gerechtelijke procedures in binnen- en buitenland, of het laten leggen van executoriale beslagen. Cash2Collect biedt het gehele incassoproces onder één dak aan. We gaan als incassobureau voor een Optimaal Resultaat”.

Bij Cash2Collect kan iedere opdrachtgever rekenen op 101% als het gaat om kennisniveau op gebied van incasseren van gelden en een Proactief optreden in het volledig incassotraject.

Eerlijk en Oprecht Zaken doen!

Binnen ons kantoor staat Oprechtheid bovenaan. Iedere partij waar wij als kantoor mee in contact komen behandelen wij oprecht en respectvol. In situaties waarin de wederpartij dreigt het respect naar ons te verliezen, zullen wij er altijd voor kiezen de andere partij hier op te wijzen en indien noodzakelijk het gesprek op een ander moment voort te zetten. Wij zijn van mening dat wanneer je respectvol handelt, je dit ook mag en zult ontvangen. 

Door deze opstelling ontvangen wij regelmatig complimenten van onze opdrachtgevers over onze werkwijze, de behaalde resultaten en het aangenaam contact. Zoals in onze reviews is te lezen, ontvangen wij ook op z’n tijd een compliment van een debiteur. Dit geeft ons de bevestiging dat wij als incasso-kantoor worden gerespecteerd door zowel onze opdrachtgevers als haar klanten.     

Betrouwbaarheid is, Volledig inzicht geven!

Buiten een Optimaal Resultaat is Betrouwbaarheid één van de belangrijkste kernwoorden.
Daarmee bedoelen wij dat wij als Cash2Collect incasso iedere opdrachtgever volledig inzicht geven als het gaat om onze werkwijze, onze manier van handelen en persoonlijke betrouwbaarheid. Iedere medewerker van Cash2Collect werkt conform de richtlijnen van AVG en dient bij aanvang dienstverband een geldige V.O.G.-verklaring aan onze HR afdeling te overleggen. 

Daarnaast kan iedere opdrachtgever er van uit gaan dat in ieder stadium van het incassoproces wij een eerlijk en oprecht advies zullen geven. Verder besteden wij vanaf het begin van het incassoproces veel zorg aan de interne en externe manier van communiceren.

Pro-actieve Dienstverlening.

In het oriënterend gesprek met nieuwe opdrachtgevers, stellen wij altijd de vraag:
“Waarom bent u op zoek naar een nieuwe incassopartij?”. Bij enkele van hen speelt de gedachten dat, een periodieke verandering van incassobureau of deurwaarder, de situatie zowel intern als bij deze incassopartijen daarmee op scherp komen te staan! Een andere, veel gehoorde reden is, dat men vaak zelf actie moet ondernemen om te weten te komen wat de recente stand van zaken is ten aanzien van haar eerder uithanden gegeven vordering(en)! Cash2Collect maakt daarom gebruik van een unieke incassotool die er voor zorgt dat, wanneer er een nieuwe update door de incassomedewerker(st)er wordt toegevoegd aan het incassodossier, u als opdrachtgever hiervan direct per mail een melding ontvangt. Op deze wijze hoeft u nimmer zelf navraag te doen maar wordt iedere nieuwe ontwikkeling direct door Cash2Collect aan u gemeld. Uiteraard kunt u daarnaast 24/7 Online, door middel van onze klantenportaal, uzelf online inzage verschaffen met betrekking tot al uw lopende zaken. Op deze manier blijft u als opdrachtgever van Cash2Collect incasso nauwlettend en pro-actief op de hoogte van iedere belangrijke ontwikkeling in uw incassodossier.

Kan uw debiteur wel Betalen?

Soms wil je als opdrachtgever graag op voorhand weten of een wanbetaler verhaal biedt. Is uw debiteur in staat om uw vordering daadwerkelijk volledig aan u te betalen? Dit zijn vragen waar een eiser graag vooraf het antwoord op wil hebben.

Hoe werkt het?
Cash2Collect biedt de mogelijkheid om tegen een scherptarief de verhaalbaarheid bij uw debiteur te laten  onderzoeken. Cash2Collect schakelt een recherchebureau in die in opdracht  onderzoek doet naar debiteur. Dit kan gaan over Bron van inkomsten, Verhaalsmogelijkheden, Persoonsgegevens   en onroerende zaken.

Hoe lang duurt een verhaalonderzoek en wat zijn de kosten?
Gemiddeld neemt een onderzoek zo ongeveer 14-20 werkdagen in beslag. Voor wat betreft de kosten kunnen deze sterk variëren. Overigens komen deze kosten voor rekening van de opdrachtgever en dienen deze bij voorschotnota aan ons kantoor te worden voldaan.      

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Respect vinden wij heel belangrijk!

Het succes binnen Cash2Collect komt voornamelijk doordat wij als Team een Sterke betrokkenheid voelen bij onze opdrachtgevers. Respect voor elkaar vinden wij en ook de partijen waar wij zaken mee doen, heel belangrijk!  Door de debiteur op een Respectvolle manier te benaderen, komen wij in veel gevallen snel tot een goede oplossing waarbij de relatie tussen klant en debiteur behouden blijft. Uiteraard zijn wij primair op zoek naar een oplossing voor het probleem van onze opdrachtgever. Op deze wijze doen wij dat in goede harmonie met betrokken partijen en dat blijkt een Groot Succes!  Het Succes Behalen wij Samen,  door Samenwerken!    

Wij werken als incassobureau met een Stichting Beheer Derdengelden!

Als incassobureau Cash2Collect, werken wij samen met een Stichting Beheer Derdengelden.  Deze samenwerking geeft onze opdrachtgever meer zekerheid. Geïncasseerde gelden worden in iedere situatie, gegarandeerd alleen uitgekeerd aan de rechthebbende. Helaas werkt niet ieder incassobureau in Nederland met een Stichting Beheer Derdengelden.
Onze opdrachtgevers hoeven zich geen zorgen te maken.

“Cash2Collect, helpt u graag verder!”   

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?