fbpx

"Wij zijn Uw IncassoPartner,
Oók wanneer het om Gerechtelijk gaat!"

Gerechtelijke Incasso

Wat is Gerechtelijke Incasso?

Bij Gerechtelijke Incasso een Deskundig Advies. Mocht ons advies aan u zijn, Gerechtelijke Incasso omdat in het Minnelijk Incassotraject niet het gewenste resultaat is behaald, dan zal een van onze juristen uw dossier verder gerechtelijk in behandeling nemen. Hierbij wordt er vooraf nogmaals grondig onderzoek naar de verhaalbaarheid van uw vordering. Bij een positieve uitkomst, zal het gerechtelijk proces in gang worden gezet. Cash2Collect draagt uw dossier over aan de advocaat middels een incasso brief die uw zaak verder zal bestuderen aan de hand van de door de jurist aangeleverde stukken. Wanneer de dagvaarding gereed is zal de deurwaarder de dagvaarding betekenen aan debiteur. Cash2Collect zal u op de hoogte houden van het verdere verloop van de Gerechtelijke Incasso procedure.   

Hoe werkt gerechtelijke incassoprocedure?

  1. Debiteur wordt gedagvaard door de Gerechtsdeurwaarder.
  2. Er wordt geprocedeerd bij de rechtbank, hieruit volgt een uitspraak / vonnis.
  3. Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van schuldeiser, wordt de schuld vermeerderd met Rente en Kosten.
  4. De Gerechtelijke titel / vonnis, wordt betekend aan debiteur waarbij debiteur wordt gesommeerd alsnog deze volledig te voldoen.

Voorschot gerechtelijke procedure!

Bij Cash2Collect, uw betrouwbare incassopartner, streven we naar optimale resultaten in het Gerechtelijk incassotraject. Daarom werken wij nauw samen met een vast deurwaarders- en advocaten-kantoren, welke ons voorzien van een uitgebreide landelijke dekking. Met deze strategische samenwerking kunnen wij u een krachtige en effectieve aanpak bieden bij een gerechtelijke procedure.

In lijn met recente wet- en regelgeving zijn incassobureaus en gerechtsdeurwaarders niet langer in staat om Out-Of-Pocket-kosten, zoals informatie-inwinning, verhaal onderzoek, griffie-rechten, slotenmakers, transportbedrijven en verhuizers, voor te financieren. Daarnaast moeten de kosten van een advocaat of notaris vooraf worden gedekt door de opdrachtgever middels een voorschotnota.

Bij Cash2Collect begrijpen we het belang van transparantie en duidelijkheid. Daarom werken ook wij met een voorschotnota, waarbij de Out-Of-Pocketkosten gedekt zijn. Op deze manier kunnen we u een gestroomlijnd en efficiënt gerechtelijk incassotraject bieden, waarbij u altijd op de hoogte bent van de te verwachten kosten.

Vertrouw op Cash2Collect en ons samenwerkingsverband met ervaren deurwaarderskantoren voor een succesvol gerechtelijk incassotraject. Wij zetten ons in om uw belangen te behartigen en de kosten op een transparante en eerlijke manier af te handelen.

Cash2Collect – Uw partner voor gerechtelijk incassosucces!

Kosten gerechtelijke procedure!

De kosten voor het gerechtelijke procedure zullen zoveel mogelijk op de debiteur worden verhaald. Daarom is het belangrijk dat tussentijds een verhaalbaarheid onderzoek naar debiteur wordt gedaan. Dit is belangrijk omdat wanneer het gerechtelijk incassotraject uiteindelijk niet tot een volledige betaling leidt, het mogelijk is dat deze kosten uiteindelijk voor rekening komen van de eisende partij. Cash2Collect kan u hierover per geval informeren maar zal in de meeste gevallen dit van tevoren met u bespreken. Zo kan het gaan om extra kosten naast de vaste kosten van de gerechtelijke procedure.

Onze visie op Debiteurbezoeken!

Bij Cash2Collect, als voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren (MVI), hebben wij een duidelijke opvatting over het bezoeken van debiteuren in het minnelijk incassotraject. Wij geloven dat deze taak uitsluitend is weggelegd voor gerechtsdeurwaarders. Als bevoegde professionals hebben zij de expertise om debiteuren aan te spreken op hun nalatige betaalgedrag, namens ons incassokantoor en onze opdrachtgever.

Wij erkennen dat het bezoeken van debiteuren een delicate aangelegenheid is, die met zorg en juridische kennis moet worden uitgevoerd. Daarom vertrouwen wij op de volledige bevoegdheid en ervaring van gerechtsdeurwaarders om deze taak op zich te nemen. Zij beschikken over de juiste juridische achtergrond en zijn in staat om debiteuren op een professionele en respectvolle manier aan te spreken.

Bij Cash2Collect respecteren wij de grenzen van onze bevoegdheid en zijn we van mening dat persoonlijke debiteurbezoeken buiten ons werkterrein vallen. Ons doel is om op een ethische en verantwoorde manier incassotrajecten te behandelen, waarbij wij ons richten op effectieve communicatie, transparantie en klanttevredenheid.

Vertrouw op Cash2Collect voor een professionele en maatschappelijk verantwoorde aanpak van uw incassozaken. Samen werken we aan een eerlijke en rechtvaardige incassoafhandeling, waarbij de bevoegdheden van gerechtsdeurwaarders optimaal worden benut.

Cash2Collect – Verantwoordelijk, transparant en respectvol in incassozaken.

4.5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over Gerechtelijke Incasso? Bel ons op!

Of vul onderstaand terugbelverzoek in en wij bellen u z.s.m. op.

Cash2Collect

Oók Gerechtelijk,
De Perfecte Partner!

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?