fbpx

"Wij zijn Uw IncassoPartner,
Oók wanneer het om Gerechtelijk gaat!"

Gerechtelijke Incasso

Wat is Gerechtelijke Incasso?

Bij Gerechtelijke Incasso een Deskundig Advies!
Optimaliseer uw inning met Gerechtelijke Incasso en ontvang deskundig advies van Cash2Collect. Als het Minnelijk Incassotraject niet het gewenste resultaat oplevert, nemen onze juristen uw dossier gerechtelijk in behandeling. Met grondig vooronderzoek naar de verhaalbaarheid van uw vordering en, bij een positieve uitkomst, het in gang zetten van het gerechtelijk proces. Cash2Collect draagt zorgvuldig uw dossier over aan onze advocaat, die uw zaak diepgaand bestudeert met behulp van de door de jurist verstrekte documenten. Zodra de dagvaarding gereed is, wordt deze door de deurwaarder aan de debiteur betekend. Blijf op de hoogte van elke stap in de Gerechtelijke Incasso procedure met regelmatige updates van Cash2Collect. Versterk uw positie, kies voor succesvolle incasso.  

Hoe werkt gerechtelijke incasso?

  1. Debiteur wordt gedagvaard door de Gerechtsdeurwaarder.
  2. Er wordt geprocedeerd bij de rechtbank, hieruit volgt een uitspraak / vonnis.
  3. Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van schuldeiser, wordt de schuld vermeerderd met Rente en Kosten.
  4. De Gerechtelijke titel / vonnis, wordt betekend aan debiteur waarbij debiteur wordt gesommeerd alsnog deze volledig te voldoen.

Voorschot gerechtelijke incasso!

Cash2Collect, Uw betrouwbare incassopartner!
Bij Cash2Collect, uw betrouwbare incassopartner, streven we naar optimaal resultaat bij een gerechtelijke incasso. Daarom werken wij nauw samen met vaste deurwaarders- en advocaten-kantoren, welke ons voorzien van een uitgebreide landelijke dekking.
Met deze strategische samenwerking kunnen wij u een krachtige en effectieve aanpak bieden bij een gerechtelijke incasso.

In lijn met recente wet- en regelgeving zijn incassobureaus en gerechtsdeurwaarders niet langer in staat om Out-Of-Pocket-kosten, zoals informatie-inwinning, verhaal onderzoek, griffie-rechten , slotenmakers, transportbedrijven en verhuizers, voor te financieren. Daarnaast moeten de kosten van een advocaat of notaris vooraf worden gedekt door de opdrachtgever middels een voorschotnota.

Bij Cash2Collect begrijpen we het belang van transparantie en duidelijkheid. Daarom werken ook wij met een voorschotnota, waarbij de Out-Of-Pocketkosten gedekt zijn. Op deze manier kunnen we u een gestroomlijnd en efficiënt gerechtelijk incasso traject bieden, waarbij u altijd op de hoogte bent van de te verwachten kosten.

Vertrouw op Cash2Collect en ons samenwerkingsverband met ervaren deurwaarderskantoren voor een succesvol gerechtelijk incasso traject. Wij zetten ons in om uw belangen te behartigen en de kosten op een transparante en eerlijke manier af te handelen.

Wat kost Gerechtelijke Incasso!

De kosten voor een gerechtelijke incasso zullen zoveel mogelijk op de debiteur worden verhaald. Daarom is het belangrijk dat tussentijds een verhaalbaarheid onderzoek naar debiteur wordt gedaan. Dit is belangrijk omdat wanneer een gerechtelijke incasso uiteindelijk niet tot een volledige betaling leidt, het mogelijk is dat deze kosten uiteindelijk voor rekening komen van de eisende partij. Cash2Collect kan u hierover per geval informeren maar zal in de meeste gevallen dit van tevoren met u bespreken. Zo kan het gaan om extra kosten naast de vaste kosten van de gerechtelijke incasso.

Onze visie op Debiteurbezoeken!

Cash2Collect, is voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.
Bij Cash2Collect, als voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren (MVI), hebben wij een duidelijke opvatting over het bezoeken van debiteuren in het minnelijk incassotraject. Wij geloven dat deze taak uitsluitend is weggelegd voor gerechtsdeurwaarders. Als bevoegde professionals hebben zij de expertise om debiteuren aan te spreken op hun nalatige betaalgedrag, namens ons incassokantoor en onze opdrachtgever.

Wij erkennen dat het bezoeken van debiteuren een delicate aangelegenheid is, die met zorg en juridische kennis moet worden uitgevoerd. Daarom vertrouwen wij op de volledige bevoegdheid en ervaring van gerechtsdeurwaarders om deze taak op zich te nemen. Zij beschikken over de juiste juridische achtergrond en zijn in staat om debiteuren op een professionele en respectvolle manier aan te spreken.

Bij Cash2Collect respecteren wij de grenzen van onze bevoegdheid en zijn we van mening dat persoonlijke debiteurbezoeken buiten ons werkterrein vallen. Ons doel is om op een ethische en verantwoorde manier incassotrajecten te behandelen, waarbij wij ons richten op effectieve communicatie, transparantie en klanttevredenheid.

Vertrouw op Cash2Collect voor een professionele en maatschappelijk verantwoorde aanpak van uw incassozaken. Samen werken we aan een eerlijke en rechtvaardige incassoafhandeling, waarbij de bevoegdheden van gerechtsdeurwaarders optimaal worden benut.

Cash2Collect – Verantwoordelijk, Transparant en Respectvol in incassozaken.

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over Gerechtelijke Incasso? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Cash2Collect Oók Gerechtelijk,
De Perfecte Partner!

"Wij werken met Zorgvuldig gekozen Advocaten!" 

“Met Cash2Collect aan uw zijde in het gerechtelijk incassotraject bent u verzekerd van Zorgvuldig gekozen Advocaten om uw vordering succesvol te incasseren. Ons deskundig juridisch team staat garant voor een doortastende aanpak, maximale inzet om een succesvol resultaat trachten te behalen. Bij iedere Gerechtelijke procedure vertrouwen wij enkel op de deskundigheid van onze Advocaten. Vertrouw op Cash2Collect voor het snel en effectief incasseren van uw openstaande vorderingen.”

Volg ons vanaf nu ook op social media!

© 2024-2025 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?