fbpx

Uw vorderingen,
verdienen een 2e KANS!

Her-Incasso

Vorderingen afschrijven?

Mocht u in het verleden vorderingen hebben moeten afschrijven. Ofwel om reden oninbaar ofwel debiteur vertrokken onbekend waarheen? Dit soort afgeschreven vorderingen, geven wij graag een 2e kans! 

Ieder incassobureau doet zijn uiterste best om elke vordering succesvol te incasseren. Uiteraard lukt dit niet altijd. Er kunnen diverse aanwijsbare oorzaken zijn die op dat moment een succesvol incassoresultaat in de weg staan.  Vaak worden dit soort vorderingen definitief afgeschreven en komen deze nooit meer tevoorschijn. Wij geven dit soort vorderingen graag een tweede kans.

Onze ervaren incassomedewerkers zien in een aantal gevallen nog voldoende mogelijkheden om hierin succesvol te zijn. Cash2Collect heeft, door gebruik te maken van meerdere tools, de mogelijkheid eerder onvindbare debiteuren op te sporen.

Voor wie is Her-Incasso interessant?

Her-incasso is interessant voor iedere ondernemer. Waar handel wordt gedreven en omzet wordt gemaakt, kan een iedere ondernemer te maken krijgen met onbetaalde facturen. Ondanks de inzet van uw huidige incassopartner, incasseert deze geen 100%. In gevallen waar geen succes wordt behaald, adviseert uw huidige incassopartner de vordering af te schrijven en de BTW terug te vorderen bij de fiscus.  Dit zorgt ervoor dat eindelijk uw marge verkleind en uw winst wordt gedrukt. Bij dit soort vorderingen is Her-incasso zéér interessant! 

Hoe werkt Her-Incasso?

  • Wij doen grondig onderzoek naar de debiteur op vindbaarheid en verhaalbaarheid.
  • De debiteur wordt opnieuw door Cash2Collect aangeschreven.
  • De debiteur wordt gesommeerd de vordering alsnog volledig (incl. rente en kosten) te voldoen.
  • Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van de schuldeiser, kan de schuld worden geïnd door een gerechtsdeurwaarder door middel van beslaglegging op roerende of onroerende zaken.
  • Door onze jarenlange incasso ervaring en de manier van werken, zijn wij ook hierin zéér succesvol

Bij Her-Incasso draagt Cash2Collect de Kosten en het Risico!

Wanneer Cash2Collect uw afgeschreven vorderingen opnieuw ter incasso neemt als Her-incasso, draagt Cash2Collect vanaf dat moment de volledige verantwoording voor wat betreft de eventueel te maken kosten in het Her-incassotraject.  Voor u als opdrachtgever zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Dit geldt niet alleen in het minnelijk maar ook in een eventueel gerechtelijk incassotraject.  Wanneer wij van mening zijn dat de weg naar de rechter een reële kans op succes biedt, zullen wij als kantoor óók deze kosten voor onze rekening nemen.

Voor u ontstaat hierdoor enkel een Win+Win+Win situatie!

Wat zijn de Voorwaarden bij Her-Incasso?

Er zijn een aantal voorwaarden waar uw vordering aan dient te voldoen alvorens wij deze als Her-incasso in behandeling nemen. Voldoet uw vordering hieraan, dan starten wij een Her-incassotraject op. 

De voorwaarden zijn:

  1. Debiteur is woonachtig in Nederland.
  2. De vordering mag niet worden betwist.
  3. De vordering mag niet langer dan 23 maanden geleden voor het laatst zijn behandeld.
  4. De vordering is niet in behandeling bij een andere incassopartij.
  5. Geïncasseerde gelden ten tijde van het her-incassotraject, worden verrekend op basis van 50/50. 

Welke voordelen biedt Cash2Collect u bij Her-Incasso?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Reviews Cash2Collect BV

Uw afgeschreven vordering,
Wij geven deze graag een 2e kans!

In een aantal gevallen waarbij uw huidige incassopartner niet succesvol is geweest bij het incasseren van uw vordering, zal deze het advies geven uw vordering te sluiten met als reden oninbaar en uw vordering af te boeken onder de post dubieuze debiteuren. Dit scheelt vele ondernemers jaarlijks duidende Euro’s aan omzet!

Cash2Collect heeft de ervaring dat dit soort vordering per definitie niet kansloos hoeven te zijn. Wij hebben in het nabije verleden diverse van dit soort vordering alsnog succesvol weten te incasseren. Tot wel 32% Incassoscore bij dit soort vorderingen is geen uitzondering. 

Oók Uw afgeschreven vorderingen, geven wij graag een 2e Kans! 

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op de website van Cash2Collect.nl
Waar kan ik u mee helpen?