fbpx

Her-Incasso

Uw vorderingen, verdienen een 2e KANS!

"Vordering(en) afschrijven? Dat kan altijd nog!"

Mocht u in het verleden vorderingen hebben moeten afschrijven. Ofwel om reden oninbaar ofwel debiteur vertrokken onbekend waarheen? Dit soort afgeschreven vorderingen, geven wij graag een 2e kans! 

Ieder incassobureau doet zijn uiterste best om elke vordering succesvol te incasseren. Uiteraard lukt dit niet altijd. Er kunnen diverse aanwijsbare oorzaken zijn die op dat moment een succesvol incassoresultaat in de weg staan.  Vaak worden dit soort vorderingen definitief afgeschreven en komen deze nooit meer tevoorschijn. Wij geven dit soort vorderingen graag een tweede kans.

Onze ervaren incassomedewerkers zien in een aantal gevallen nog voldoende mogelijkheden om hierin succesvol te zijn. Cash2Collect heeft, door gebruik te maken van meerdere tools, de mogelijkheid eerder onvindbare debiteuren op te sporen.

Wanneer is een Her-incassotraject interessant?

Her-incasso is interessant voor iedere ondernemer. Waar handel wordt gedreven en omzet wordt gemaakt, kan een iedere ondernemer te maken krijgen met onbetaalde facturen. Ondanks de inzet van uw huidige incassopartner, incasseert deze geen 100%. In gevallen waar geen succes wordt behaald, adviseert uw huidige incassopartner de vordering af te schrijven en de BTW terug te vorderen bij de fiscus.  Dit zorgt ervoor dat eindelijk uw marge verkleind en uw winst wordt gedrukt. Bij dit soort vorderingen is Her-incasso zéér interessant! 

Hoe verloopt het Her-Incassotraject?

  • Wij doen grondig onderzoek naar de debiteur op vindbaarheid en verhaalbaarheid.
  • De debiteur wordt opnieuw door Cash2Collect aangeschreven.
  • De debiteur wordt gesommeerd de vordering alsnog volledig (incl. rente en kosten) te voldoen.
  • Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van de schuldeiser, kan de schuld worden geïnd door een gerechtsdeurwaarder door middel van beslaglegging op roerende of onroerende zaken.
  • Door onze jarenlange incasso ervaring en de manier van werken, zijn wij ook hierin zéér succesvol

Cash2Collect draagt bij Her-incasso de Kosten en het Risico!

Wanneer Cash2Collect uw afgeschreven vorderingen opnieuw ter incasso neemt als Her-incasso, draagt Cash2Collect vanaf dat moment de volledige verantwoording voor wat betreft de eventueel te maken kosten in het Her-incassotraject.  Voor u als opdrachtgever zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Dit geldt niet alleen in het minnelijk maar ook in een eventueel gerechtelijk incassotraject.  Wanneer wij van mening zijn dat de weg naar de rechter een reële kans op succes biedt, zullen wij als kantoor óók deze kosten voor onze rekening nemen.

Voor u ontstaat hierdoor enkel een Win+Win+Win situatie!

Wat zijn de Voorwaarden bij Her-Incasso?

Er zijn een aantal voorwaarden waar uw vordering aan dient te voldoen alvorens wij deze als Her-incasso in behandeling nemen. Voldoet uw vordering hieraan, dan starten wij een Her-incassotraject op. 

De voorwaarden zijn:

  1. Debiteur is woonachtig in Nederland.
  2. De vordering mag niet worden betwist.
  3. De vordering mag niet langer dan 23 maanden geleden voor het laatst zijn behandeld.
  4. De vordering is niet in behandeling bij een andere incassopartij.
  5. Alle door Cash2Collect geïncasseerde gelden ten tijde van het her-incassotraject, worden verrekend op basis van 50/50. 

Welke voordelen biedt Cash2Collect u bij Her-Incasso?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Uw afgeschreven vordering,
geven wij graag een 2e kans!

In een aantal gevallen waarbij een incassopartner jammer genoeg niet succesvol is bij het incasseren van uw vordering, zal deze adviseren het dossier te sluiten en af te boeken als oninbaar! Cash2Collect heeft als incassobureau de ervaring dat dit soort vordering niet per definitie kansloos zijn. 

In het verleden hebben wij tot wel 32% incassoscore behaald op eerder afgeschreven vorderingen. Uw afgeschreven vorderingen, geven wij als incassobureau graag een 2e Kans! 
(Bel ons kantoor en vraag een van onze incasso experts naar de voorwaarden.) 

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?