fbpx

Uw vorderingen,
verdienen een 2e KANS!

Her-Incasso

Oninbare Vorderingen Afschrijven?

Heeft u in het verleden vorderingen moeten afschrijven omdat ze als oninbaar werden beschouwd of omdat de debiteur onvindbaar leek? Bij Cash2Collect geven we graag een tweede kans aan dit soort afgeschreven vorderingen! Hoewel elk incassobureau zijn uiterste best doet om elke vordering succesvol te incasseren, is dat helaas niet altijd mogelijk. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een incasso niet slaagt. Vaak worden deze vorderingen definitief afgeschreven en verdwijnen ze voorgoed.

Bij Cash2Collect zien onze ervaren incassomedewerkers echter nog mogelijkheden om juist in deze gevallen succesvol te zijn. We hebben diverse tools tot onze beschikking waarmee we voorheen onvindbare debiteuren kunnen opsporen. Dankzij deze tools en ons vastberaden team kunnen we nieuwe wegen inslaan en kansen creëren om alsnog resultaat te behalen. We geloven in de kracht van een tweede kans en staan klaar om uw afgeschreven vorderingen nieuw leven in te blazen.

Her-Incasso interessant?

Her-incasso is een uiterst interessante optie voor elke ondernemer. In de wereld van handel en zakendoen is het helaas onvermijdelijk dat er wel eens onbetaalde facturen ontstaan. Zelfs met de inzet van uw huidige incassopartner is het niet altijd mogelijk om een 100% incassosucces te behalen. In die gevallen adviseert uw huidige incassopartner waarschijnlijk om de vordering af te schrijven en de BTW terug te vorderen bij de fiscus. Dit heeft echter een nadelig effect op uw marge en winst.

Hier komt Her-incasso om de hoek kijken. Deze aanpak is bijzonder interessant voor situaties waarin traditionele incassopogingen niet het gewenste resultaat opleveren. Door middel van Her-incasso kunnen we nieuwe wegen bewandelen en nogmaals proberen om de vordering succesvol te incasseren. Dit kan een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijf, aangezien het uw marge vergroot en uw winst niet langer wordt gedrukt door oninbare vorderingen. Kies voor Her-incasso en geef uw onbetaalde facturen een tweede kans om uw bedrijf te versterken.

"Afgeschreven Vorderingen,
alsnog Succesvol Geïncasseerd!"

HER-INCASSO

Her-Incasso, Hoe werkt dat?

  • Wij doen grondig onderzoek naar de debiteur op vindbaarheid en verhaalbaarheid.
  • De debiteur wordt opnieuw door Cash2Collect aangeschreven.
  • De debiteur wordt gesommeerd de vordering alsnog volledig (incl. rente en kosten) te voldoen.
  • Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van de schuldeiser, kan de schuld worden geïnd door een gerechtsdeurwaarder door middel van beslaglegging op roerende of onroerende zaken.
  • Door onze jarenlange incasso ervaring en de manier van werken, zijn wij ook hierin zéér succesvol

Bij Her-Incasso draagt Cash2Collect de Kosten!

Wanneer Cash2Collect uw afgeschreven vorderingen opnieuw in behandeling neemt via Her-incasso, nemen wij vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele kosten die ontstaan tijdens het Her-incassotraject. Dit betekent dat er voor u als opdrachtgever geen kosten aan verbonden zijn. Dit geldt zowel voor het minnelijk incassotraject als voor een eventueel gerechtelijk incassotraject.

Indien wij van mening zijn dat het inschakelen van de rechterlijke macht een reële kans op succes biedt, zullen wij als kantoor ook de kosten hiervan op ons nemen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om uw vorderingen succesvol te incasseren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. Wij dragen het risico en u geniet van de voordelen van Her-incasso..

Wat zijn de Voorwaarden bij Her-Incasso?

Er zijn een aantal voorwaarden waar uw vordering aan dient te voldoen alvorens wij deze als Her-incasso in behandeling nemen. Voldoet uw vordering hieraan, dan starten wij een Her-incassotraject op. 

  1. Debiteur is woonachtig in Nederland.
  2. De vordering mag niet worden betwist.
  3. De vordering mag niet langer dan 23 maanden geleden voor het laatst zijn behandeld.
  4. De vordering is niet in behandeling bij een andere incassopartij.
  5. Geïncasseerde gelden ten tijde van het her-incassotraject, worden verrekend op basis van 50/50. 
4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Wat zijn de voordelen bij Her-Incasso?

Iedere ondernemer krijgt er mee te maken!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met oninbare vorderingen. Ook wel dubieuze debiteuren genoemd. Veelal worden dergelijke vorderingen afgeschreven en fiscaal gecorrigeerd. Onze ervaring is dat dit soms onterecht is en deze vorderingen weldegelijk succesvol door ons worden geincasseerd. In het verleden hebben wij tot wel 32% Her-incasso alsnog succesvol geincasseerd.

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?