fbpx

Uw vorderingen,
verdienen een 2e KANS!

Her-Incasso

Oninbare Vorderingen Afschrijven?

Mocht u in het verleden vorderingen hebben moeten afschrijven. Ofwel om reden oninbaar ofwel debiteur vertrokken onbekend waarheen?
Dit soort afgeschreven vorderingen, geven wij graag een 2e kans! 

Ieder incassobureau doet zijn uiterste best om elke vordering succesvol te incasseren. Uiteraard lukt dit niet altijd. Er kunnen diverse aanwijsbare oorzaken zijn die op dat moment een succesvol incassoresultaat in de weg staan.  Vaak worden dit soort vorderingen definitief afgeschreven en komen deze nooit meer tevoorschijn. Wij geven dit soort vorderingen graag een tweede kans. Onze ervaren incassomedewerkers zien in een aantal gevallen nog voldoende mogelijkheden om hierin succesvol te zijn. Cash2Collect heeft, door gebruik te maken van meerdere tools, de mogelijkheid eerder onvindbare debiteuren op te sporen.

Her-Incasso interessant?

Her-incasso is interessant voor iedere ondernemer. Waar handel wordt gedreven en omzet wordt gemaakt, kan een iedere ondernemer te maken krijgen met onbetaalde facturen. Ondanks de inzet van uw huidige incassopartner, incasseert deze geen 100%. In gevallen waar geen succes wordt behaald, adviseert uw huidige incassopartner de vordering af te schrijven en de BTW terug te vorderen bij de fiscus.  Dit zorgt ervoor dat eindelijk uw marge verkleind en uw winst wordt gedrukt. Bij dit soort vorderingen is Her-incasso zéér interessant! 

Her-Incasso, Hoe werkt dat?

  • Wij doen grondig onderzoek naar de debiteur op vindbaarheid en verhaalbaarheid.
  • De debiteur wordt opnieuw door Cash2Collect aangeschreven.
  • De debiteur wordt gesommeerd de vordering alsnog volledig (incl. rente en kosten) te voldoen.
  • Bij een uitspraak / vonnis in het voordeel van de schuldeiser, kan de schuld worden geïnd door een gerechtsdeurwaarder door middel van beslaglegging op roerende of onroerende zaken.
  • Door onze jarenlange incasso ervaring en de manier van werken, zijn wij ook hierin zéér succesvol

Bij Her-Incasso draagt Cash2Collect de Kosten en het Risico!

Wanneer Cash2Collect uw afgeschreven vorderingen opnieuw ter incasso neemt als Her-incasso, draagt Cash2Collect vanaf dat moment de volledige verantwoording voor wat betreft de eventueel te maken kosten in het Her-incassotraject.  Voor u als opdrachtgever zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Dit geldt niet alleen in het minnelijk maar ook in een eventueel gerechtelijk incassotraject.  Wanneer wij van mening zijn dat de weg naar de rechter een reële kans op succes biedt, zullen wij als kantoor óók deze kosten voor onze rekening nemen.

Voor u ontstaat hierdoor enkel een Win+Win situatie!

Wat zijn de Voorwaarden bij Her-Incasso?

Er zijn een aantal voorwaarden waar uw vordering aan dient te voldoen alvorens wij deze als Her-incasso in behandeling nemen. Voldoet uw vordering hieraan, dan starten wij een Her-incassotraject op. 

De voorwaarden zijn:

  1. Debiteur is woonachtig in Nederland.
  2. De vordering mag niet worden betwist.
  3. De vordering mag niet langer dan 23 maanden geleden voor het laatst zijn behandeld.
  4. De vordering is niet in behandeling bij een andere incassopartij.
  5. Geïncasseerde gelden ten tijde van het her-incassotraject, worden verrekend op basis van 50/50. 

Voordelen bij Her-Incasso?

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

"Afgeschreven Vorderingen, alsnog
Succesvol Geïncasseerd!"

Een vordering moeten afschrijven omdat deze oninbaar blijkt, is heel vervelend! In een aantal gevallen is het afschrijven van onbetaalde facturen onvermijdelijk. Toch zijn wij in de afgelopen jaren erachter gekomen dat eerder afgeschreven vorderingen alsnog succesvol door ons worden geïncasseerd! Bij ons zijn meerdere gevallen bekend waarbij wij als incassobureau Cash2Collect tot wel 32% van de afgeschreven vorderingen alsnog succesvol wisten te incasseren.
Oók Her-incasso op No Cure No Pay basis!

Wanneer ook u de afgelopen 24 maanden een of meerdere vorderingen heeft afgeschreven,
Neem dan nu contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden ! 

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?