klantenportaalAanmelden
klantenportaalAanmelden

Uw betrouwbare incassobureau in Almere

2 juli 2024

In maart 2016 had Ronald Pel, CEO en oprichter van Cash2Collect BV, het visionaire idee om een nieuw incassobureau in Almere op te richten. Met jarenlange ervaring als senior accountmanager binnen de incassobranche, wist Ronald precies wat klanten van een incassobureau verwachten. Deze waardevolle inzichten en ervaringen heeft hij samengebracht in Cash2Collect, een organisatie die zich onderscheidt door diepgaande kennis van wet- en regelgeving en een klantgerichte, laagdrempelige aanpak.

Waarom Cash2Collect gekozen heeft voor Almere

De keuze voor Almere als hoofdvestiging van Cash2Collect is geen toeval. Almere biedt een strategische centrale ligging binnen Nederland, waardoor wij zowel kleine MKB-bedrijven als grote ondernemingen efficiënt kunnen bedienen. Ons doel is om het financieel klimaat van onze klanten gezond te houden en de liquiditeit te waarborgen, ongeacht de omvang van de onderneming.

In mei 2022 hebben wij ons nieuwe kantoor betrokken in het hart van Almere, op een toplocatie aan de Landdrostdreef 124, op een steenworp afstand van het NS-station. Deze locatie biedt optimale bereikbaarheid voor onze medewerkers en stelt ons in staat om onze klanten gastvrij te ontvangen.

Wat maakt Cash2Collect uniek?

Cash2Collect onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke situatie om een specifieke aanpak vraagt. Daarom bieden wij:

  • Transparantie en Communicatie: Wij houden onze klanten voortdurend op de hoogte van de voortgang van hun zaken, zodat zij precies weten wat er speelt.
  • Efficiëntie en Snelheid: Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw vorderingen snel en efficiënt worden afgehandeld.
  • Juridische Expertise: Onze kennis van de laatste wet- en regelgeving garandeert dat alle incassoprocedures correct en legaal verlopen.

Sterke groei van Cash2Collect in Almere

Net als Almere, een stad die zich snel ontwikkelt en nu meer dan 200.000 inwoners telt, heeft ook Cash2Collect de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Begonnen met opdrachtgevers binnen de ZZP en MKB-sector, bedienen wij nu ook gerenommeerde namen zoals Loxam, Carpetright en Solvari. Deze groei is een bewijs van ons succesvolle en klantgerichte aanpak.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze tevreden klanten en hun ervaringen met onze diensten.

Onze diensten: Meer dan alleen incasso

Bij Cash2Collect bieden wij een breed scala aan diensten om uw financiële processen te optimaliseren:

  • Debiteurenbeheer: Wij nemen het complete debiteurenbeheer van u over, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.
  • Advies en Consultancy: Onze experts staan klaar om u te adviseren over alle aspecten van uw financiële beleid en strategie.
  • Trainingen en Workshops: Wij bieden trainingen aan voor uw medewerkers om hen te leren hoe zij effectief om kunnen gaan met debiteurenbeheer.

Waarom kiezen voor Cash2Collect?

Cash2Collect is niet zomaar een incassobureau. Wij bieden meer dan alleen incassodiensten; wij zijn een partner die met u meedenkt en zorgt voor een gezonde financiële basis voor uw onderneming. Onze kennis van de markt en onze klantgerichte aanpak maken ons tot de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar incassobureau.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over wat Cash2Collect voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze website of bezoek ons kantoor in Almere. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw financiële processen

Handige links

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Tim Uit Den Bogaard
Tim Uit Den Bogaard
2021-09-23
Via via kwam ik bij Cash2Collect uit i.v.m. een wan betalende klant. Klant was zelfs al over gegaan tot het voeren van een juridische procedure. Cash2Collect wist binnen 7 dagen het tij te keren, klant is inmiddels over gegaan tot betaling. Tevens krijg je toegang tot een zeer geavanceerd maar toch gebruiksvriendelijk klantportaal waarin je heel overzichtelijk alle voortgang kan monitoren. Zodoende zal ik cash2collect dan ook zeker aanraden voor iedere ondernemer die het eigenlijk veel ste druk heeft, om zich met dit soort zaken bezig te houden!
Teun Verschoor
Teun Verschoor
2021-09-15
Rayn Berkhout
Rayn Berkhout
2020-02-20
Fijne samenwerking met Cash2Collect!
Niek van der Maat
Niek van der Maat
2018-10-23
De Heer Pel is een ster in klantcontact. Incasseren en toch je klant behouden. Zij doen het..
Jamal Habyby
Jamal Habyby
2018-04-26
Snel, duidelijk en transparant!

Meer berichten

Incasso

Debiteur

Cash2Collect

Cash2Collect © COPYRIGHT - 2024 | ALL RIGHTS RESERVED | Gemaakt door RAION DESIGN
chevron-down