klantenportaalAanmelden
klantenportaalAanmelden

Het beste beheer van uw debiteuren!

Kosten besparen
Behaal een hogere klanttevredenheid
Geoptimaliseerde Cashflow
Cash2Collect biedt effectief en procesmatig sterk debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer uitbesteden!

Ons betrouwbare Debiteurenbeheer biedt u financiële gemoedsrust voor een vast maandbedrag.
Laat ons toegewijde team uw cashflow optimaliseren en betalingsprocessen stroomlijnen.
Kies voor financiële rust en breng uw bedrijf naar nieuwe hoogten!

De betekenis van Debiteurenbeheer!

Maak debiteurenbeheer eenvoudig en stressvrij met onze service! Of u nu ZZP’er, MKB-ondernemer of een groter bedrijf bent, wij bieden de perfecte oplossing om betalingsachterstanden te voorkomen.

Het opvolgen van onbetaalde facturen is niet populair, maar essentieel om uw debiteuren te laten betalen en uw Days Sales Outstanding (D.S.O.) te verlagen. Een goed georganiseerd debiteurenbeheer zorgt voor tijdige betalingen en bespaart u tijd en geld.

Met onze expertise helpen wij uw cashflow gezond te houden en uw bedrijf te beschermen tegen een vergroot debiteurenbestand.

Neem contact met ons op en ontdek hoe u geld en energie bespaard.

Debiteurenbeheer proces.

Tijdige signalering van betalingsachterstanden.
Voorkomen afschrijvingen op debiteur tegoeden.
Het structureel terugdringen van openstaand saldo.
Beschikbare liquiditeit kan worden geïnvesteerd in de eigen onderneming.
U heeft minder hoge rentekosten.
Een belangrijke bijdrage aan de winst.
Tijdige signalering van klachten waardoor een sterk verbeterde klantrelatie.
Het onderhouden van klantrelaties.
Bijdrage aan een positieve (professionele) imago verbetering voor uw onderneming.
Bepalen van de kredietwaardigheid.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Tim Uit Den Bogaard
Tim Uit Den Bogaard
2021-09-23
Via via kwam ik bij Cash2Collect uit i.v.m. een wan betalende klant. Klant was zelfs al over gegaan tot het voeren van een juridische procedure. Cash2Collect wist binnen 7 dagen het tij te keren, klant is inmiddels over gegaan tot betaling. Tevens krijg je toegang tot een zeer geavanceerd maar toch gebruiksvriendelijk klantportaal waarin je heel overzichtelijk alle voortgang kan monitoren. Zodoende zal ik cash2collect dan ook zeker aanraden voor iedere ondernemer die het eigenlijk veel ste druk heeft, om zich met dit soort zaken bezig te houden!
Teun Verschoor
Teun Verschoor
2021-09-15
Rayn Berkhout
Rayn Berkhout
2020-02-20
Fijne samenwerking met Cash2Collect!
Niek van der Maat
Niek van der Maat
2018-10-23
De Heer Pel is een ster in klantcontact. Incasseren en toch je klant behouden. Zij doen het..
Jamal Habyby
Jamal Habyby
2018-04-26
Snel, duidelijk en transparant!

Waarom Cash2Collect?

Over ons

Prestatieplan

Hoe werkt het?
De meest moderne software
All-IN bedrag per maand:
Cash2Collect bespreekt vooraf duidelijk met u hoeveel facturen u in de afgelopen 6-maanden heeft factureert op maandbasis. Daarnaast worden zaken als betalingstermijn, algemene voorwaarden en bijzondere afspraken met uw debiteuren in kaart gebracht. Wij zijn zeer ervaren en kunnen u nauwkeurig aangeven hoe lang het duurt om de verlengde betalingstermijnen om te wenden naar een voor u acceptabele betalingstermijn. Uw huidig debiteurentraject is een duidelijk vertrekpunt van waaruit het nieuwe debiteurenbeheer wordt opgezet. Zaken als communicatie tussen debiteur, u en Cash2Collect worden daarin eveneens vastgelegd. .

Omdat wij niet alleen in het incassotraject maar in debiteurenbeheer werken met de modernste software, worden zaken als aanlevering van de dagelijkse factuurstroom vanuit uw organisatie naar CashCollect digitaal ingeregeld. Vanaf het moment dat uw debiteurenbeheer door CashCollect wordt overgenomen, bent u vanaf dat moment volledig ontzorgt! Uw taak is alleen het doorgeven van betalingen welke rechtstreeks bij u binnenkomen waarmee wij tijdig het debiteurentraject kunnen stopzetten.

Kortom: Wanneer CashCollect het debiteurenbeheer van u overneemt kunt u zich weer richten op andere zaken.
Wilt u meer inhoudelijk weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor, voor het maken van een afspraak. T.: 085-0139609
Doordat CashCollect werkt met de meest moderne software, kunt u bij ons niet alleen uw incassozaken online uit handen geven maar kunnen de facturen voor het traject debiteurenbeheer eveneens 24/7 online aan ons worden doorgegeven.

Uiteraard is deze wijze van debiteurenbeheer niet alleen interessant voor ZZP en MKB maar ook bedrijven met een groter aantal facturen kunnen digitaal hun facturen aanleveren. Doordat Cash2Collect biedt debiteurenbeheer aan tegen een zeer scherp tarief.
U levert alle facturen bij ons aan inzake ‘op rekening’ geleverde goederen of diensten. De facturen worden aan u berekend op basis van een vast bedrag per maand. In het debiteurenbeheertraject worden verder geen kosten meer in rekening gebracht. De opvolgende minnelijke incassoprocedure wordt door Cash2Collect op basis van Fair Fee behandeld, mits de vordering niet wordt betwist.

Het tijdstip (conform uw betaaltermijn) waarop uw debiteur door onze credit managers wordt benaderd, wordt vooraf met u afgestemd. Op deze manier weet u exact wat het uitbesteden van uw debiteurenbeheer aan Cash2Collect u per maand en per factuur kost. Op deze manier is een transparante afweging te maken of dit voor u lonend is.

Incasso

Debiteur

Cash2Collect

Cash2Collect © COPYRIGHT - 2024 | ALL RIGHTS RESERVED | Gemaakt door RAION DESIGN
chevron-down