klantenportaalAanmelden
klantenportaalAanmelden

Heeft No Cure No Pay ooit bestaan?

3 april 2024

Finance en Creditmanagement

Heeft No Cure No Pay ooit bestaan?

In het verleden was “No Cure No Pay” een bekende kreet. Zeker in de incassobranche werd hier vaak mee geadverteerd. Veel ondernemers en particuliere die op zoek zijn naar een incassobureau zoeken allereerst op internet naar deze term.

Is het een terechte vraag?
Is het reëel om op zoek te gaan naar een goed incassobureau wat haar diensten kosteloos aanbiedt? Wij denken dat dit geen goed uitgangspunt is, zeker wanneer men ook resultaat verwacht! Wat mag men verwachten wanneer iets GRATIS is? Naar onze mening Weinig tot Niets!

Als incassobureau krijgen wij regelmatig aanvragen waarbij de eerste vraag is, "Werken jullie op NoCureNoPay basis?" Met andere woorden, wij verwachten dat u als  incassobureau alle kosten op zich neemt en wij enkel en alleen de opbrengsten zullen ontvangen!

Men wil voor haar diensten betaald krijgen en zijn zelfs niet bereid het incassobureau voor haar verrichte diensten te betalen! Het incassobureau moet op haar beurt de geleverde diensten kosteloos uitvoeren! 

Onze dienstverlening is niet altijd kosteloos!
Als incassobureau hebben wij net als iedere andere ondernemer bedrijfskosten welke het afgelopen jaar eveneens fors zijn gestegen. Wanneer uw debiteur de vordering uiteindelijk niet danwel niet volledig betaald, door faillissement of andere reden, zullen deze kosten voor rekening van onze opdrachtgever komen. Naar onze mening een meer dan logisch gevolg.

Zo kunnen wij er voor blijven zorgen dat, zowel u als wij als incassobureau betaald krijgen voor de geleverde  diensten.

Natuurlijk bestaat No Cure No Pay niet!
No Cure No Pay is een credo wat marketingtechnisch velen aanspreekt echter allerminst een reële verwachting is!

Daarom werken wij op basis Fair Fee!
Uiteraard zijn ook wij, keer op keer, enthousiast wanneer een nieuwe opdrachtgever zich bij ons aanmeld als (nieuwe) opdrachtgever, maar ontkomen ook wij er niet aan onze inspanning,  tegen een redelijke vergoeding bij onze opdrachtgever in rekening te berekenen. Wij noemen dit, Fair Fee! 

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op: Bel 085-0201060 of mail info@cash2collect.nl

Bron: Cash2Collect BV

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Tim Uit Den Bogaard
Tim Uit Den Bogaard
2021-09-23
Via via kwam ik bij Cash2Collect uit i.v.m. een wan betalende klant. Klant was zelfs al over gegaan tot het voeren van een juridische procedure. Cash2Collect wist binnen 7 dagen het tij te keren, klant is inmiddels over gegaan tot betaling. Tevens krijg je toegang tot een zeer geavanceerd maar toch gebruiksvriendelijk klantportaal waarin je heel overzichtelijk alle voortgang kan monitoren. Zodoende zal ik cash2collect dan ook zeker aanraden voor iedere ondernemer die het eigenlijk veel ste druk heeft, om zich met dit soort zaken bezig te houden!
Teun Verschoor
Teun Verschoor
2021-09-15
Rayn Berkhout
Rayn Berkhout
2020-02-20
Fijne samenwerking met Cash2Collect!
Niek van der Maat
Niek van der Maat
2018-10-23
De Heer Pel is een ster in klantcontact. Incasseren en toch je klant behouden. Zij doen het..
Jamal Habyby
Jamal Habyby
2018-04-26
Snel, duidelijk en transparant!

Meer berichten

Incasso

Debiteur

Cash2Collect

Cash2Collect © COPYRIGHT - 2024 | ALL RIGHTS RESERVED | Gemaakt door RAION DESIGN
chevron-down