Als incassobureau vragen wij aan iedere nieuwe opdrachtgever wat de overweging is geweest om juist voor ons kantoor te kiezen. Veel ondernemers vinden haar klanten / debiteuren van dermate belang voor de onderneming dat zij niet altijd een klant willen verliezen wanneer deze op een bepaald moment nalatig is tijdig te betalen. Heden ten dagen kost het de onderneming dermate veel geld en moeite om nieuwe klanten binnen te halen. Vaak duurt een traject om een nieuwe klanten binnen te halen meerdere weken aan tijd en daarmee even zoveel kosten.

Wanneer men als ondernemer op zoek gaat naar een geschikte incassopartij, is het van groot belang dat deze incassopartner zorg draagt voor een optimaal klantbehoud. Niet ieder incassokantoor houdt rekening met behoud van de klant of debiteur maar gaat enkel voor het behalen van een optimaal incassoresultaat. Wanneer u als ondernemer optimaal klantbehoud als één van de prioriteiten bovenaan uw lijstje heeft staan, is Cash2Collect als incassopartner mogelijk een voor u geschikte kandidaat die snapt wat u beweegt als ondernemer bij het vinden van gezonde klanten en het behalen van een optimaal klantbehoud.

Wanneer u wilt weten hoe wij omgaan met uw debiteuren om optimaal klantbehoud te realiseren, bel ons vandaag nog op 085-0201060 of stuur ons een email: info@cash2collect.nl

Bron: Cash2Collect.nl

Share This