RABOBANK, VERLEUN | UW ADVOCAAT en CASH2COLLECT, donderdag 2 maart het inloopspreekuur.

Donderdagmorgen 2 maart 2017 om 08:30 uur gaat voor de derde maal het maandelijks inloopspreekuur van start in het Rabobank filiaal aan de Bozenhoven 93 in Mijdrecht.

Door wie?  Rabobank, VERLEUN | UW ADVOCAAT en Cash2Collect hebben hun kennis op gebied van bedrijfsfinancieringen, Wet en regelgeving en Debiteuren gebundeld om de ondernemer in en rond Mijdrecht in een kennismakings-gesprek deskundig te informeren.

Wanneer?  Dit inloopspreekuur is een maandelijks terugkerend evenement wat plaatsvind op iedere eerste donderdag van maand van 08:30 – 10:00 uur in het Rabobankgebouw aan de Bozenhoven 93 in Mijdrecht. 

Voor wie?  Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedere ondernemer die met een of meerdere brandende vragen zit op gebied van een van de eerder genoemde onderwerpen. Door het ontspannen karakter van een terugkerend event als dit, hopen de drie deskundige partners dat dit een laagdrempelig karakter heeft, waarbij de ondernemer sneller een deskundig advies krijgt. Met name het binnen kunnen lopen zonder afspraak, draagt hier zeker aan bij.

Wanneer mocht blijken dat het onderwerp wat ter tafel komt complexer ligt dan in eerste instantie werd aangenomen, zal er eventueel een vervolgafspraak worden gepland, waarbij er inhoudelijk dieper op de zaak kan worden ingegaan en desgewenst direct aktie wordt ondernomen.

Bron: Cash2Collect BV

Share This