Interesse in onze vacature?

Reageer Nu!

 

Wil jij ook werken bij Cash2Collect?

 

 

 

 

 

 

Een open sollicitatie, kan altijd!

Cash2Collect heeft haar dienstverlening op een zeer hoog peil staan. Voor onze klanten ZZP, MKB en MKB++ zorgen wij keer op keer, door middel van onze beproefde methodiek, dat de liquiditeit bij onze opdrachtgevers gezond is en zal blijven. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor wat betreft haar debiteuren voor ons kantoor omdat wij iedere debiteur met respect behandelen en te woord staan zonder; het doel, onze functie en de gemaakte afspraak hierbij uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een optimaal klantbehoud.

Daarnaast staan wij landelijk bekend om onze deskundigheid op gebied van het incasseren van vorderingen en creditmanagement. Recente geldende wet- en regelgeving, is bij ons gesneden koek! Ook de laatste ontwikkeling op gebied van bewaking persoonsgegevens, Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG hebben wij binnen Cash2Collect volledig doorgevoerd.

Kortom: Cash2Collect heeft als incassobureau oog voor detail en past iedere keer de wet- en regelgeving nauwlettend toe in het incassoproces. Voorts maken wij gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden . Deze mag bij ons als gerespecteerd incassobureau zeker niet ontbreken.

Als incassobureau Cash2Collect zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s voor de afdeling incasso. Doordat het aantal opdrachtgevers binnen Cash2Collect sterk aan het groeien is, wordt op dit moment de werkdruk steeds groter binnen ons kantoor.

Als Cash2Collect stellen wij, zoals iedere organisatie, wel een aantal eisen. Een daarvan is dat wij expliciet op zoek zijn naar collega’s welke reeds meerdere jaren aantoonbare ervaring hebben binnen de incasso- en gerechtsdeurwaardersbranche. Dit is absoluut een harde voorwaarden! Door de aard en karakter van onze organisatie, behoort een asemend en een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) tot een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij adviseren om onze website en met name de pagina Cash2Collect vacature regelmatig te checken.

Wanneer u graag deel wil uitmaken van ons snelgroeiend team binnen Cash2Collect, schrijf dan een open sollicitatie, in combinatie met je Curriculum Vitae naar afd. Personeelszaken Cash2Collect BV.  Onze afd. Personeelszaken zal dan zo snel mogelijk naar u toe een schriftelijke reactie geven. U kunt een mail sturen aan Cash2Collect afd. Personeelszaken ter attentie van mevrouw E. Muller.

We zien jouw schriftelijke reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Cash2Collect BV

 

Onze vacature(s): Cash2Collect B.V. is op dit moment op zoek naar:

 

1. ERVAREN INCASSOMEDEWERKER(S) voor de vestiging in Almere. 

    DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD!

 

Voor onze vestiging in Almere zijn wij per direct op zoek naar een zeer ervaren incassomedewerker(s). Gezien de inhoud van de functie, zijn wij op zoek naar kandidaten met meerjarig ervaring op gebied van incasso (B2B/B2C). Voor deze functie dient u in bezit te zijn van:

Wat verwacht Cash2Collect van u?

 • Recente werkervaring (Min. 5-jaar), bij een incassobureau- of gerechtsdeurwaarderskantoor.
 • Zeer goede computervaardigheid (Windows / Excel / Word).
 • Ordentelijke- en accurate- maar bovenal zelfstandige werkhouding.
 • Gedegen kennis van het minnelijk- en gerechtelijk incassotraject.
 • Zéér goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift (is een must)
 • Goede beheersing van de Engels taal in woord en schrift.
 • Stressbestendig.
 • Team-Player.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) is een vereiste.

Wat heeft Cash2Collect u te bieden?

 • Een afwisselende functie met minnelijke en gerechtelijke incassotrajecten.
 • Een fijn team met een prettige collegiale werksfeer.
 • Een marktconforme salariëring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor zelfontplooiing.

Wanneer u deze vacature interessant vindt, mail ons dan uw recente Curriculum Vitae (CV) in combinatie met een gemotiveerde brief aan, Cash2Collect BV afd. Personeelszaken. Onze afd. Personeelszaken zal dan zo snel mogelijk naar u reageren.

 

** Acquisitie naar aanleiding van onze vacature(s), wordt niet op prijs gesteld! 

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
BELCASH2COLLECT MAILCASH2COLLECT

 

Incassobureau inschakelen?

Wilt reageren op een Cash2Collect vacature?