Interesse in onze vacature?

Reageer Nu!

 

Wil jij ook werken bij Cash2Collect?

 

 

 

 

 

Een open sollicitatie, kan altijd!

Cash2Collect heeft haar dienstverlening op een zeer hoog peil staan. Voor onze klanten ZZP, MKB en MKB++ zorgen wij keer op keer, door middel van onze beproefde methodiek, dat de liquiditeit bij onze opdrachtgevers gezond zijn en blijven. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor wat betreft haar debiteuren voor ons kantoor omdat wij iedere debiteur met respect behandelen en te woord staan zonder; het doel, onze functie en de gemaakte afspraak hierbij uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen dragen wij zorg voor een optimaal klantbehoud.

Daarnaast staan wij landelijk bekend om onze deskundigheid op gebeid van incasso en creditmanagement waarbij recente wet- en regelgeving bij ons gesneden koek is. Ook de laatste ontwikkeling op gebeid van bewaking persoonsgegevens, Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG hebben wij binnen Cash2Collect doorgevoerd.

Kortom: Cash2Collect heeft als incassobureau oog voor detail en past iedere keer de wet- en regelgeving nauwlettend toe in het incassoproces waarbij het gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden zeker niet mag ontbreken.

Als incassobureau Cash2Collect zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Doordat het aantal opdrachtgevers sterk groeit wordt de werkdruk steeds groter binnen ons kantoor.

Als Cash2Collect stellen wij, zoals iedere organisatie, wel een aantal eisen. Een daarvan is dat wij expliciet op zoek zijn naar collega’s welke reeds meerdere jaren aantoonbare ervaring hebben binnen de incasso- en gerechtsdeurwaardersbranche. Dit is absoluut een must! Door de aard en karakter van onze organisatie, behoort een asemend en een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) tot een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij adviseren om onze website en met name de pagina Cash2Collect vacature regelmatig te checken.

Wanneer u toch graag bij onze organisatie zou willen werken maar momenteel zijn er geen functies vacant, schrijf dan een open sollicitatie, een motiverende brief in combinatie met je curriculum vitae naar Cash2Collect BV per mail naar e.muller@cash2collect.nl ter attentie van mevrouw E. Muller.

We zien jouw schriftelijke reactie en open sollicitatie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Cash2Collect BV

 

Onze vacature(s):

Cash2Collect B.V. is op dit moment op zoek naar:

1. ERVAREN INCASSOMEDEWERKER(S) voor de vestiging in Almere.

Voor onze vestiging in Almere zijn wij per direct op zoek naar een zeer ervaren incassomedewerker(s). Gezien de inhoud van de functie, zijn wij op zoek naar kandidaten met meerjarig ervaring op gebied van incasso (B2B/B2C). Voor deze functie dient u in bezit te zijn van:

  • Recent minimaal 5-jaar praktijkervaring bij incassobureau- of gerechtsdeurwaarderskantoor.
  • Zeer goede computervaardigheid (Windows / Excel / Word / PowerPoint).
  • Ordentelijke en accurate maar bovenal zelfstandige werkhouding.
  • Kennis van het minnelijk en gerechtelijk incassotraject.
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift, is een must!
  • Goede beheersing van de Engels taal in woord en schrift.
  • Stressbestendig.
  • Team-Player

Een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
BELCASH2COLLECT MAILCASH2COLLECT

 

Incassobureau inschakelen?

 

Wilt reageren op een Cash2Collect vacature?