Meer informatie?..

 

Als incassokantoor Cash2Collect willen wij u graag, als onze potentiele opdrachtgever, laten weten wat onze opdrachtgevers vinden van onze dienstverlening. Iedere dienstverlener zal u enkel laten horen dat zij de beste zijn maar de ervaring van derden is hierin naar onze mening leidend.

Onderstaande opdrachtgevers hebben in een korte omschrijving willen aangeven waarom zij als organisatie juist hebben gekozen voor ons kantoor. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden of u ook de mening zult delen na een ervaring met ons kantoor, nodigen wij u hierbij uit enkele zaken (bij wijze van proef) aan ons kantoor uithanden te geven.

 

 

 

PBT heeft gekozen voor Cash2Collect BV

 

PBT Beveiliging en Telecom B.V. stelt hoge eisen aan het leveren van kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Onze samenwerkingspartners dienen hier aan te voldoen, Cash2Collect B.V. sluit naadloos aan bij de wensen die PBT heeft met betrekking tot het incassobeleid. Cash2Collect B.V. is een professioneel incassobureau. Prettig en duidelijk contact. Uitstekend systeem om de voortgang in de casus te volgen.”

Dhr. R. Evers / Directeur

 

 

“Je hoopt het nooit te hoeven gebruiken maar als je het dan uitbesteed verwacht je het liefst ook resultaat. Meer dan dat, keurig online de status kunnen inzien en 100% resultaat met behoud van mijn klant. Cash2Collect B.V. kan ik iedereen aanbevelen!”

Dhr. M. Duivenvoorden / Directeur

 

 

 

 

“Als beveiligingsbedrijf staat MZ-Beveiliging garant voor een strikte naleving van wet- en regelgeving. Dit verwachten wij ook van partijen welke voor of met ons diensten verlenen. Cash2Collect B.V. is een incassobureau die wij destijds met zorg hebben uitgekozen. Na ruim een jaar te hebben gewerkt met Cash2Collect B.V. als onze incassopartner, moeten wij concluderen destijds voor onze organisatie de juiste keus te hebben gemaakt. Transparante werkwijze, Proactieve informatiestroom over lopende zaken en met name het prettig en goede contact, zijn zaken die wij graag zien bij een incassopartij als Cash2Collect B.V.”

Dhr. E. van der Maat / Directeur

 

 

 

Als pompenverhuurbedrijf doen wij onder andere zaken met ondernemers welke actief zijn in de weg- waterbouw- en infrastructuur, overheidsinstellingen waaronder waterschappen en grote industrie. In principe zijn dit bedrijven die standaard een langere betalingstermijn hanteren, waardoor het in sommige gevallen noodzakelijk is, via tussenkomst van een incassobureau, betalingen binnen te krijgen. 

Als Pompfontijne maken wij hierbij gebruik van Cash2Collect B.V. met als redenen, dat zij beschikken over een modern digitaal informatie systeem wat zorgt dat onze incassozaken daarmee up to date worden gehouden. Daarnaast zorgt Cash2Collect B.V. voor een snelle financiële afwikkeling van succesvol geïncasseerde dossiers naar ons als opdrachtgever wat wij graag zien. Dit alles tegen een scherp tarief. Cash2Collect B.V. beschikt over een team van deskundige medewerkers die te allen tijde vriendelijk, doortastend en correct zijn tegen zowel onze klanten als ons als opdrachtgever van Cash2Collect B.V. 

De incassoresultaten zijn uitzonderlijk hoog óók wanneer het lastigere incassozaken betreft!

Dhr. F.J.M. Hubregtse / Financial Director 

 

 

“Voor ons als administratie & belastingadvieskantoor is het van groot belang dat ons debiteurenbeheer met grote zorg wordt opgepakt. De meeste van onze klanten zijn al meer dan vijf jaar klant en die langdurige relatie wil je niet verstoren. Cash2Collect B.V. weet als geen ander hoe hiermee om te gaan en is voor ons de ideale incassopartner gebleken. Onze ervaring is dat zij een uiterst correcte werkwijze en aanpak hebben met een vriendelijke toon. Maar, wel resultaatgericht!”

Dhr. Jurre C. Yntema / Directeur

 

Alarm Groep Nederland is een samenwerkingsverband tussen technisch en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsbedrijven in Nederland. Per 1 mei 2016 is Cash2Collect B.V. binnen dit samenwerkingsverband de preferred supplier voor wat betreft debiteurenbeheer en incasso.

 

 

 

Als midden klein bedrijf zijn wij op zoek gegaan naar een incassobureau met een persoonlijke touch. Na een fijn intakegesprek met Dhr. Pel, hebben wij besloten dat dit incassobureau is wat wij nodig hebben. Na het gemakkelijk invoeren van de vordering op het klantportaal geeft Cash2Collect BV een directe terugkoppeling naar ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij deze vordering verder los kunnen laten.


Alle correspondentie tussen onze debiteur en Cash2Collect BV wordt middels een email aan ons doorgestuurd, zodat wij zelf op de hoogte blijven van de staat van het dossier. Tussentijds ontvangen wij een stand van zaken en hebben regelmatig contact met onze tussenpersoon bij Cash2Collect BV. Alles wordt tot aan het eind van het proces volledig voor ons door Cash2Collect BV in kaart gebracht. Wij hebben altijd opgezien tegen het uit handen geven van onze vorderingen, aangezien daar meestal teveel tijd in gaat zitten. Echter is dat bij Cash2Collect BV niet het geval en hebben wij inmiddels geruime tijd een zeer goede ervaring!

Dhr. M. Holzhaus / Directeur

 

 

 

Als filmmaker wil je alleen bezig zijn met het maken van films. Echter heb je soms te maken met opdrachtgevers die hun afspraken niet altijd nakomen. Om die reden hebben wij Cash2Collect benaderd en wat zijn wij blij dat we voor deze partij hebben gekozen.

Door middel van hun klantenportaal systeem kan je echt goed bijhouden wat de status is van de zaak. Ze benaderen de debiteur proactief, in tegenstelling tot andere incassobureaus. Uiteindelijk heeft de debiteur de dag voor de zitting het gehele bedrag betaald.

Echt een aanrader!

Rayn Berkhout / Creative Director van One Army Film

 

 

Nog meer tevreden opdrachtgevers:

 

Buiten voornoemde opdrachtgevers, welke graag kenbaar maken wat de persoonlijke overweging is geweest om voor Cash2Collect te kiezen, hebben wij hieronder nog een aantal ondernemers vermeld staan welke met dezelfde overtuiging al vanaf het begin zaken doen met ons kantoor. Door de aard en grote van de genoemde ondernemingen, kan iedere soort ondernemer zich hierin herkennen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
BELCASH2COLLECT MAILCASH2COLLECT

 

Wilt u weten wat Cash2Collect voor u kan betekenen?

Wellicht heeft u nog vragen na het lezen van onze website. Neem in dat geval contact op met ons kantoor via WhatsApp.