fbpx

Wij hebben u als klant véél te bieden!

5/5

Met meer dan 25 jaar ervaring, helpen wij u graag verder!

0
Recensies
+ 0
Aantal Vorderingen
0
Tevreden klanten
0 %
Incassoscore

Het onderscheid bij Cash2Collect…

Maximaal klantbehoud!

Cash2Collect incassobureau inschakelen op
No Cure No Pay basis. Door meer dan 25 jaar incasso ervaring, zijn wij ons ervan bewust dat deze opstelling zorgt voor een duurzame en begripvolle relatie tussen partijen. Onze Transparante Werkwijze zorgt er voor dat verwachtingen helder en duidelijk zijn.

Kortom; Met al onze opdrachtgevers hebben wij een goede zakelijke relatie, waarbij onze diensten niet gratis zijn maar het kostenplaatje voor duidelijk is. Geen verrassingen maar Maximaal Incassoresultaat!
Bekijk onze Reviews!. Meld u nu aan! 

Snel uit handen, snel geïnd.

Wanneer een incassobureau Inschakelen?
Iedere ondernemer krijgt er een keer mee te maken: slecht betalende debiteuren. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan? U wilt wel betaald worden voor de geleverde diensten, maar u wilt daarmee uw klantrelatie niet verliezen. Cash2Collect werkt daadkrachtig, maar altijd gericht op het behouden van een goede klantrelatie.

In 4 stappen uw geld innen

1

1. Online uw incassozaak indienen

Uw openstaande vordering(en) kunt u eenvoudig online indienen via onze website of per e-mail. Wij ontvangen graag een kopie van uw openstaande facturen. Beschikt u over een geldig e-mailadres en telefoonnummer van uw debiteur? Dan ontvangen wij deze ook graag. Dit verhoogt namelijk de kans van slagen op het incasseren van uw vordering(en). Als wij deze informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij op meerdere manieren uw debiteur aanschrijven en contact opnemen.
2

2. Online uw incassozaak volgen

U ontvangt van Cash2Collect een e-mail met een ontvangstbevestiging van uw incasso-opdracht. Vervolgens heeft u binnen 24-uur toegang tot uw online klantenportaal om uw incassozaken 24/7 online te volgen. In dit portaal zijn er verschillende functionaliteiten om uw gebruikersgemak te optimaliseren.
3

3. Incassospecialist start het incassotraject

Om uw factuur te innen, nemen we in korte tijd meerdere keren contact op met uw debiteur. Dit doen we per post, e-mail, telefonisch en per SMS. We vragen uw debiteur om de openstaande vordering zo snel mogelijk te voldoen, inclusief wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. Is uw debiteur van mening dat hij een gegronde reden heeft om deze niet te betalen, dan nemen wij contact met u op en bespreken we mogelijke vervolgstappen.
4

4. Incasso-opdracht afgerond

Het buitengerechtelijke incassotraject neemt gemiddeld 36 (peiling 2017) dagen in beslag. In veel gevallen leidt dit tot een bevredigende oplossing (93% in 2017): de klant heeft de openstaande factuur volledig of deels betaald, of we hebben een acceptabele betalingsregeling met debiteur afgesproken. Blijft de betaling alsnog uit? Dan nemen wij contact met u op en bespreken we de mogelijke vervolgstappen

1.Online uw incassozaak indienen

2.Online uw incassozaak volgen

3.Incassoexpert start het incassotraject

4.Incasso-opdracht is afgerond

Wij incasseren minnelijk op basis
No Cure No Pay!

In het minnelijk incassotraject incasseren wij op No Cure No Pay basis. 
Wij weten dat 95%  bij het zoeken naar een incassobureau de zoekfunctie No Cure No Pay gebruikt. Uiteraard gelden hiervoor enkele voorwaarden, omdat niet iedere vordering hiervoor in aanmerking komt. Cash2Collect incasseert vorderingen op een eerlijke en transparante basis. Daarom zijn er veel opdrachtgevers die hun ervaring met ons incassokantoor graag met u willen delen.
Kijk hiervoor op onze webpagina: REVIEWS 

Wat klanten zeggen

De Voordelen die u
bij Cash2Collect mag verwachten

Wij hebben hiernaast nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet.
Hierdoor kunt u nog eenvoudiger een keus maken voor
De Beste, bij uw onderneming passende, incassopartner.   

Kies Nu Oók
voor Cash2Collect...

Dagen
Uren
Minuten

Wanneer u voor 1 februari as. Cash2Collect inschakelt om uw vorderingen te incasseren, ontvangt u GRATIS Pre-incasso brieven. Hiermee sommeren wij uw debiteur de vordering alsnog per omgaande te voldoen, zonder extra kosten! 

(Bel ons en vraag naar de voorwaarden. 085-0201060

© 2020 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Goedendag,
Welkom op onze website.

Kunt u vinden wat u zoekt of kan ik u wellicht helpen?
Wat is uw vraag?