fbpx

Incassobureau Inschakelen?
NO CURE NO PAY

4.5/5

Kan mijn vordering ter incasso? GRATIS INCASSO ADVIES

0
Recensies
+ 0
Aantal Vorderingen
0
Tevreden klanten
0 %
Incassoscore

INCASSOBUREAU (NO CURE NO PAY) INSCHAKELEN

Veel bedrijven hebben de angst kostbare klanten te verliezen wanneer ze een vordering ter incasso uithanden geven aan een incassobureau. Als incasso-bureau ervaren wij bij onze opdrachtgevers dat zij tot meer dan 96% van de klanten behouden nadat wij het incassotraject hebben voltooid.  Zelfs nadat de debiteur een incassovordering bij ons heeft voldaan, doen partijen nadien gewoon weer zaken met elkaar. Wij garanderen door onze betrouwbare en respectvolle aanpak, dat de angst, na het incassotraject een klant te verliezen, ongegrond is. Wij maken juist steeds vaker mee dat, nadat een vordering volledig is voldaan, de debiteur nadien te kennen geeft ook haar vorderingen ter incasso aan ons kantoor wenst over te dragen. Daarmee wordt een debiteur een gewaardeerd opdrachtgever bij Cash2Collect. Ons geheim is heel simpel! Iedere debiteur wordt bij ons vanzelfsprekend respectvol behandeld! Een voorwaarde bij No Cure No Pay is dat de vordering niet wordt betwist.
Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

Onjuist of Geen Gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor
uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

"Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk.!"

“Voor een cliënt van ons kantoor was ik op zoek naar een incassobureau en via Google kwam ik uit bij Cash2Collect. Op de website heb ik een contact verzoek achtergelaten en er werd direct contact opgenomen om de casus door te spreken. Nog dezelfde dag is er een bericht gestuurd naar de desbetreffende debiteur. Het voordeel van Cash2Collect vind ik dat alles te volgen is in een online dossier. Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk. De debiteur heeft de vordering voldaan en alles is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Hierbij wil ik nog opmerken dat ondanks het feit dat alles zoveel mogelijk gedigitaliseerd is, het persoonlijke contact niet ontbreekt.

Heel eerlijk hoop ik ze niet vaak nodig te hebben, maar mochten wij of één van onze cliënten problemen hebben met debiteuren die niet betalen dan blijf ik zeker gebruik maken van de dienstverlening van Cash2Collect.

Marga Teulings / Mede-eigenaar van MTP Accountants & Adviseur B.V. in ‘s-Hertogenbosch

Word u nu ook klant bij ons?

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Leuk dat je onze website bezoekt!
Waar kan ik je mee helpen?