fbpx
0
Recensies
+ 0
Aantal Vorderingen
0
Tevreden klanten
0 %
Incassoscore

Nu een incassobureau inschakelen!

Veel bedrijven hebben de angst kostbare klanten te verliezen wanneer ze een  incassobureau inschakelen om een vordering te incasseren. Als incassobureau hebben wij de ervaring, dat 96% van onze opdrachtgevers de klanten behoudt nadat wij het incassotraject hebben voltooid.  Zelfs nadat debiteur een vordering bij ons heeft voldaan, doen partijen nadien gewoon weer zaken met elkaar.

Wij weten dat, door onze betrouwbare en respectvolle aanpak, de angst, een klant te verliezen na incasso, ongegrond is. Wij maken steeds vaker mee dat,  debiteur na afronding van het incassotraject, zelf vorderingen ter incasso aan ons kantoor wenst overdraagt.  Ons geheim? Respectvol handelen! 
Klik hier: voor meer informatie.

Authentieke Incasso Methodiek

Bij Cash2Collect geloven we dat het succesvol innen van uw vordering niet vanzelfsprekend is. We hechten ook veel waarde aan een correcte en respectvolle communicatie. In het minnelijke incassotraject beginnen we met het schriftelijk in gebreke stellen van uw debiteur, gevolgd door telefonisch contact. In tegenstelling tot veel andere incasso-organisaties die een geautomatiseerd proces hanteren waarbij voornamelijk brieven en e-mails worden verstuurd, nemen onze incasso-experts zo snel mogelijk telefonisch contact op met uw debiteur. Op die manier kunnen we binnen enkele ogenblikken de oorzaak van het probleem achterhalen en een oplossing voorstellen aan uw debiteur.

Onze Incasso Methodiek is Uniek in Nederland!

Een incassobureau, De minste kosten!

In de media wordt  gesproken over de beperkingen van een incassobureau, maar nog minder over de mogelijkheden. Veel ondernemers die te maken krijgen met slecht betalende klanten, doen eerst verwoede pogingen om de factuur zelf te incasseren, en wanneer het uiteindelijk niet lukt, zoekt men contact met een advocaat of deurwaarder. En dat zijn nu precies de partijen die in eerste aanleg het meeste geld kosten. Het incassobureau wil juist vorderingen incasseren in het minnelijk incassotraject,  wat voor u als opdrachtgever de minste kosten met zich meebrengt. De deurwaarder kiest zeer snel voor de Gerechtelijke aanpak en dit in veel gevallen de duurste oplossing! Hoge voorschotnota en kostbare gerechtelijke procedures. Klik hier: voor meer informatie.

Wij kunnen u écht helpen!

"Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk.!"

“Voor een cliënt van ons kantoor was ik op zoek naar een incassobureau en via Google kwam ik uit bij Cash2Collect. Op de website heb ik een contact verzoek achtergelaten en er werd direct contact opgenomen om de casus door te spreken. Nog dezelfde dag is er een bericht gestuurd naar de desbetreffende debiteur. Het voordeel van Cash2Collect vind ik dat alles te volgen is in een online dossier. Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk. De debiteur heeft de vordering voldaan en alles is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Hierbij wil ik nog opmerken dat ondanks het feit dat alles zoveel mogelijk gedigitaliseerd is, het persoonlijke contact niet ontbreekt.

Heel eerlijk hoop ik ze niet vaak nodig te hebben, maar mochten wij of één van onze cliënten problemen hebben met debiteuren die niet betalen dan blijf ik zeker gebruik maken van de dienstverlening van Cash2Collect.

Marga Teulings / Mede-eigenaar van MTP Accountants & Adviseur B.V. in ‘s-Hertogenbosch

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?