fbpx

Incassobureau Inschakelen?
NO CURE NO PAY

4.5/5

Met meer dan 25 jaar ervaring, helpen wij u graag verder!

0
Recensies
+ 0
Aantal Vorderingen
0
Tevreden klanten
0 %
Incassoscore

Incassobureau inschakelen
ZEKER 98% KLANTBEHOUD!

Veel bedrijven willen in deze tijd een incassobureau inschakelen op No Cure No Pay basis. Men denkt daarmee als ondernemer zo min mogelijk kostenrisico te lopen en Een Kostbare Klant te verliezen. Vooral wanneer een vordering ter incasso uithanden wordt gegeven is klantverlies de grootste angst! Als incassobureau ervaren wij dat bij onze opdrachtgevers tot 98% van de klanten behouden blijft. Wij garanderen door onze respectvolle aanpak, dat de angst, een klant te verliezen, ongegrond is. Wij maken juist steeds vaker mee dat, nadat een vordering volledig is voldaan, de debiteur te kennen geeft ook haar vorderingen ter incasso aan ons kantoor wenst over te dragen. Daarmee veranderd de debiteur naar opdrachtgever bij Cash2Collect. Ons geheim is heel simpel! Iedere debiteur wordt bij ons vanzelf-sprekend respectvol behandeld!
Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

Snel uit handen, snel geïnd.

Wanneer een incassobureau Inschakelen?
Iedere ondernemer krijgt er een keer mee te maken: Slecht Betalende Debiteuren. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan? U wilt Wel Betaald Worden voor de geleverde diensten, maar u wilt daarmee uw klantrelatie niet verliezen. Cash2Collect werkt daadkrachtig, maar altijd gericht op het behouden van een Goede Klantrelatie.

Incassobureau inschakelen
NO CURE NO PAY - MAXIMALE SCORE!

In het minnelijk incassotraject incasseren wij wanneer de vordering niet wordt betwist, op No Cure No Pay basis. Doordat wij als incassobureau bij ieder incasso traject een Doortastende Werkhouding aannemen, behalen wij in nagenoeg ieder traject een optimaal resultaat. Meer dan 3 jaar een Gemiddelde Incassoscore van 95%. Wij pogen aan het begin van iedere incassoprocedure zo snel mogelijk telefonisch in contact te komen met uw debiteur. Daarmee behalen wij een zeer hoog gemiddelde. Daarom kunnen wij als incassobureau in het minnelijk incassotraject bij onbetwiste vorderingen werken op No Cure No Pay basis.
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Onjuist of Geen Gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor
uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

In 4 stappen uw geld innen

1

1. Online uw incassozaak indienen

Uw openstaande vordering(en) kunt u eenvoudig online indienen via onze website of per e-mail. Wij ontvangen graag een kopie van uw openstaande facturen. Beschikt u over een geldig e-mailadres en telefoonnummer van uw debiteur? Dan ontvangen wij deze ook graag. Dit verhoogt namelijk de kans van slagen op het incasseren van uw vordering(en). Als wij deze informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij op meerdere manieren uw debiteur aanschrijven en contact opnemen.
2

2. Online uw incassozaak volgen

U ontvangt van Cash2Collect een e-mail met een ontvangstbevestiging van uw incasso-opdracht. Vervolgens heeft u binnen 24-uur toegang tot uw online klantenportaal om uw incassozaken 24/7 online te volgen. In dit portaal zijn er verschillende functionaliteiten om uw gebruikersgemak te optimaliseren.
3

3. Incassospecialist start het incassotraject

Om uw factuur te innen, nemen we in korte tijd meerdere keren contact op met uw debiteur. Dit doen we per post, e-mail, telefonisch en per SMS. We vragen uw debiteur om de openstaande vordering zo snel mogelijk te voldoen, inclusief wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. Is uw debiteur van mening dat hij een gegronde reden heeft om deze niet te betalen, dan nemen wij contact met u op en bespreken we mogelijke vervolgstappen.
4

4. Incasso-opdracht afgerond

Het buitengerechtelijke incassotraject neemt gemiddeld 36 (peiling 2017) dagen in beslag. In veel gevallen leidt dit tot een bevredigende oplossing (93% in 2017): de klant heeft de openstaande factuur volledig of deels betaald, of we hebben een acceptabele betalingsregeling met debiteur afgesproken. Blijft de betaling alsnog uit? Dan nemen wij contact met u op en bespreken we de mogelijke vervolgstappen

1.Online uw incassozaak indienen

2.Online uw incassozaak volgen

3.Incassoexpert start het incassotraject

4.Incasso-opdracht is afgerond

NO CURE NO PAY TOT WEL 95% SUCCES!

In het minnelijk incassotraject incasseren wij wanneer de vordering niet wordt betwist, op No Cure No Pay basis. 
Doordat wij bij ieder incassotraject een doortastende werkhouding aannemen, kunnen wij werken op No Cure No Pay basis.
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Word u nu ook klant bij ons?

Wat onze klanten zeggen...

Review: “Als leverancier van EV-Mobiliteit van o.a. het merk Tesla, staan wij als organisatie garant voor levering van hoogwaardige kwaliteit en optimale service. Cash2Collect hanteert eveneens deze norm naar ons als haar opdrachtgever wanneer het gaat om het incasseren van onze onbetaalde facturen. Door onze jarenlange positieve ervaring met Cash2Collect, kan ik hen bij u aanbevelen!”

Onze Voordelen Nogmaals Op Een Rijtje!

Wij hebben hiernaast nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger een keus maken voor De Beste, bij uw onderneming passende, Incassopartner.   

© 2022-2023 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?