fbpx

Ik wil mijn aanbetaling terug!

www.ikwilmijnaanbetalingterug.nl

U wilt uw aanbetaling terugvorderen?

Wanneer u een vakantie boekt, meubelen aanschaft of u laat uw woning verbouwen, in veel gevallen wordt u gevraagd een aanbetaling te doen van tussen de 10% en 75% van het factuurbedrag. Het gaat vaak gauw om honderden euros. Op het moment dat de levering niet wordt nagekomen, zal de aanbetaling teruggevorderd moeten worden! De grote vraag is dan, waar moet ik zijn om mijn aanbetaling terug te krijgen en kan ik mijn aanbetaling terughalen? Allemaal vragen waar u als consument niet altijd het antwoord op weet. Als incassokantoor, hebben wij vanuit onze ervaring meer inzicht en kunnne veel van uw vragen beantwoorden. Of u nu zakelijke of particuliere een aanbetaling heeft gedaan, wij helpen u uw aanbetaling terug te vorderen.

Situaties waarbij wij uw  aanbetaling kunnen trachten terug te vorderen zijn:
* U heeft een of meerdere kozijnen besteld, aanbetaald en deze worden uiteindelijk niet geleverd.
* U heeft een vakantie geboekt, deze wordt door de reisorganisatie geannuleerd.
* U heeft een dienst afgenomen en de dienstverlener blijft nalatig.   

Hoe kunnen wij u helpen uw aanbetaling terug te vorderen?

Wanneer wij uw vordering in behandeling hebben genomen, zullen wij wederpartij aanschrijven. Wij geven de debiteur max. 5 de gelegenheid de vordering vermeerderd met rente en incassokosten terug te betalen. Wanneer wij uw zaak in behandeling hebben genomen, vanaf dat moment raden wij u aan geen contact meer op te nemen met de debiteur. Wij nemen dvanaf dat moment de communicatie volledig van u over. 

Wat zijn de kosten voor u?

Wanneer wij uw vordering in behandeling nemen en de wederpartij sommeren uw aanbetaling aan ons terug te storten, dan bent  u os bij aanvang eenmalig een bedrag van €89.95 (incl. btw) verschuldigd. Op het moment wij uw vordering succesvol weten te incasseren, is de hoofdsom en de wettelijke rente voor u en de incassokosten voor Cash2Collect. 

Welke voordelen biedt Cash2Collect?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

4.3/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

De Voordelen die u
bij Cash2Collect mag verwachten

Wij hebben hiernaast nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger een keus maken voor De Beste, bij uw onderneming passende, incassopartner.   

© 2022 Cash2Collect B.V. | kvk: 65467043

Open chat
1
Hulp nodig?
Waar kan ik jou mee helpen?