Netwerkevent Bitterballen Borrel in mei 2017

Vorige week dinsdag in de namiddag heeft Cash2Collect BV deelgenomen aan de BitterBallenBorrel in Lelystad. Deze keer werd het gehouden op het zeilschip Bounty van Alex van Klaveren. Het weer was fantastisch en de opkomst aan ondernemers was groot te noemen. Allereerst werden alle aanwezige welkom geheten en uiteraard waren er ruim voldoende “Bitterballen” voorhanden.

De locatie waar deze keer de Bitterballen Borrel plaatsvond, was in een woord perfect! Met als decor het zeilschip Bounty in de haven van Lelystad deed de aanwezige zichtbaar goed.

Naast een leerzame presentatie over “Netwerken, hoe doe je dat?” werd ook R. Pel als alg. directeur van Cash2Collect BV met vestigingen in Almere en Mijdrecht, in de gelegenheid gesteld een korte presentatie te geven over zaken als Order2Cash, debiteurenbeheer en incasseren. Tevens werd een duidelijke toelichting gegeven waar het onderscheid ligt bij Cash2Collect BV ten opzichte van haar collega incassokantoren. Kortom; Een event waar men Cash2Collect BV vaker zal gaan aantreffen. 

Organisatie van de Bitterballen Borrel en Alex van Klaveren, onze dank!

Bron: Cash2Collect 05.2017

Share This