Vanaf vandaag heeft Cash2Collect in Almere er een nieuwe collega bij als medewerker op de afdeling minnelijke en gerechtelijke incasso. De naam van deze nieuwe collega is de heer P. Wijnen. De heer Wijnen is zeker geen onervaren collega op het gebied van incasseren. In de afgelopen ruim 30 jaar heeft de heer Wijnen diverse functies vervuld waarvan de laatste 20 jaar als gerechtsdeurwaarder bij een deurwaarderskantoor in Noord-Holland. Door zijn ruim 20 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder, heeft de heer Wijnen een zéér ruime ervaring opgedaan als het gaat om het incasseren van vorderingen in zowel het minnelijk als gerechtelijk incassotraject.

Zoals meerdere collega’s binnen het team van Cash2Collect, is ook de heer Wijnen kwa leeftijd geen uitzondering. De directie van Cash2Collect kijkt, vanaf het begin van haar bestaan, bij de aanname van nieuwe collega’s niet naar de leeftijd maar laat juist ervaring en persoonlijkheid hierin zwaarder meewegen. De heer Wijnen beantwoordt geheel aan de vooraf door Cash2Collect gestelde functie-eisen, maar ook zijn jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder heeft hierbij zeker positief meegespeeld.

Cash2Collect heeft als incassobureau duidelijk ten doel gesteld om haar huidige en toekomstige opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te adviseren in het totale incassotraject. Of men nu praat over het Order to Cash, minnelijk of gerechtelijk traject, Cash2Collect kan u als ondernemer voorzien van een gedegen advies.

Met de indiensttreding van de heer Wijnen is incassobureau Cash2Collect er wederom in geslaagd een grote stap vooruit te zetten en heeft daarmee haar dienstverlening op gebied van incasso naar een nog hoger plan gebracht.

Wij wensen als directie van Cash2Collect de heer Wijnen heel veel succes in zijn nieuwe functie binnen onze organisatie.

Cash2Collect B.V.
R.J. Pel
Algemeen directeur

Share This