Vandaag 1 maart 2018 is het precies 2 jaar geleden dat wij Cash2Collect als incassobureau van start zijn gegaan in Almere en Mijdrecht. Allereerst zijn wij gestart met een vestiging in zowel Almere als in Mijdrecht waarbij wij op 1 januari 2018 hebben besloten om de vestiging in Mijdrecht te coördineren vanuit onze vestiging in Almere. De vestiging Mijdrecht was, als het gaat om het aantal bezoekers per week, niet echt succesvol. Wij hebben in de afgelopen 2 jaar gemerkt dat nieuwe opdrachtgevers ons kantoor voornamelijk online vinden en een visuele standplaats daarbij niet echt noodzakelijk is.

Als we terugkijken naar de afgelopen 2 jaar dan is er binnen ons kantoor heel veel gebeurt. Allereerst zijn wij in het afgelopen jaar 2017 kwa opdrachtgevers 225% gestegen ten opzichten van dezelfde periode in 2016. Daarnaast zijn onze incassoresultaten ook meer dan verdubbeld en dat heeft geresulteerd in meer dan een verdubbeling van het aantal opdrachtgevers in 2017 t.o.v. 2016.

Kortom: Het is gebleken dat Cash2Collect als nieuw incassokantoor in Nederland een van de snelst groeiende incassopartijen blijkt te zijn.

Share This