Cash2Collect B.V. officieel erkend als leerbedrijf.

Per 1 januari 2019 heeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), Cash2Collect B.V. de erkenning gegeven als leerbedrijf conform artikel 7.2 en 10 lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Uiteraard is Cash2Collect als financiële organisatie erg content met deze door de SBB uitgereikte erkenning.

Als incassobureau vinden wij het van groot belang dat MBO-4 studenten ook de mogelijkheid wordt geboden om als onderdeel van de opleiding stage te kunnen lopen bij een incassobureau als Cash2Collect dat strikt werkt volgens de norm AVG/GDPR in haar activiteiten als nationaal- en internationaal incassobureau.

Doordat wij niet enkel minnelijk maar ook gerechtelijke incassotrajecten voor onze opdrachtgevers behandelen, denken wij hiermee MBO-4 studenten veel praktijkervaring te kunnen bieden in de periode dat zij bij ons kantoor stage lopen. De praktijkervaring welke de studenten bij ons kantoor zullen opdoen, zal in het verdere verloop van de te volgen studie absoluut een positief effect hebben.

“Als financiële organisatie, dragen wij hiermee ons steentje bij in de vorm van jaarlijkse stageplaatsen waarbij MBO-4 studenten de nodige praktijkervaring kunnen opdoen.” aldus Dhr. R. Pel / Alg. Directeur Cash2Collect B.V..

 

Share This